loader
”CEO Conference – Shaping the Future”, cel mai prestigios eveniment dedicat liderilor de afaceri, ajunge la editia 20 in 2023

”CEO Conference – Shaping the Future”, cel mai prestigios eveniment dedicat liderilor de afaceri, ajunge la editia 20 in 2023

Gestionarea noii realitati aduce un an de provocari unice pe agenda liderilor companiilor din Romania

”CEO Conference – Shaping the Future”, cel mai important eveniment dedicat top executivilor, membrilor consiliilor de administratie, investitorilor si antreprenorilor va avea loc pe 16 mai 2023, la hotelul Radisson Blu din Bucuresti.

La conferinta, considerata de participantii editiilor anterioare drept cea mai relevanta pentru segmentul de top management al companiilor mari, dezbaterile se vor axa pe provocarile cu care se confrunta companiile romanesti in actualul climat economic, social, tehnologic si legislativ.

Tema principala a conferintei din acest an este Mastering the New Reality, care reflecta nevoia tuturor companiilor de a se adapta la mediul de afaceri in continua schimbare.

Liderii de companii invitati sa vorbeasca la conferinta vor discuta despre modul in care companiile isi vor recalibra afacerile in contextul suprapunerii multiplelor crize care aduc schimbari la nivelul managementului si leadership-ului intr-o perioada de incertitudine.

Vor evidentia si modul in care companiile trebuie sa se adapteze la tendintele si provocarile actuale asupra performantei mediului de afaceri, in contextul transformarilor accelerate determinate de tehnologie si de cerintele de sustenabilitate.

Evenimentul CEO Conference – Shaping the Future va include doua paneluri de discutie, in care lideri de afaceri de top care vor aborda problemele cheie cu care se confrunta companiile astazi.

09:15 – 11:00 Panel: Gestionarea noii realitati – Perspectivele si tendintele macroeconomice, provocarile energetice si din lantul de aprovizionare, riscuri geopolitice

• In acest panel se va discuta despre seria de probleme critice cu care se confrunta afacerile in prezent. Dezbaterile se vor concentra pe imaginea de ansamblu macroeconomica si vor examina tendintele si provocarile care au impact asupra economiei si mediului de afaceri.

• Domeniile cheie de discutie includ perspectivele macroeconomice, provocarile legate de energie si lantul de aprovizionare, in contextul cerintelor ESG si ale taxonomiei UE. Acest panel va pregati scena pentru discutiile din restul conferintei si va oferi perspective valoroase pentru ca liderii de afaceri sa gestioneze cu succes aceste probleme complexe.

11:30 – 13:15 Panel: Echilibrul intre transformare, sustenabilitate si rezilienta

• Al doilea panel se va concentra asupra nevoii de a echilibra nevoile de transformare si rezilienta, in contextul cerintelor de evolutie sustenabila a companiei. Vorbitorii vor discuta despre modul in care companiile pot aborda cererile de crestere pe termen scurt, intr-un echilibru sustenabil cu nevoia de transformare pe termen lung, inclusiv din perspectiva impactului asupra mediului si a responsabilitatii sociale.

• Aceasta discutie va aborda de asemenea subiecte precum rolul tehnologiei in dezvoltarea strategica a companiilor, factorii ce pun presiune pentru schimbarea afacerilor si sustenabilitatea corporativa. Panelul va oferi informatii si strategii pentru liderii de afaceri pentru a stimula inovatia si transformarea digitala, incurajand in acelasi timp practici durabile de care va beneficia atat organizatia cat si comunitatea in care aceasta isi deruleaza activitatea.

Lideri ai unor companii importante din Romania sunt vorbitori la a 20-a editie a CEO Conference:

Adrian Ariciu - CEO METRO Romania, Marius Melesteu - General Manager Strauss Romania, Lacramioara Diaconu-Pintea - Country Manager OX2 Romania, Gabriel Ivan - Country General Manager CHEP Romania & Bulgaria.

Florin Popa - Business to Business Director Orange Romania, Bogdan Putinica - Country Manager Romania & Moldova Microsoft, Lucian Enaru - Country General Manager Romania & Moldova Schneider Electric, Gabriel Pavel - Regional Director, Balkans, Hungary, Czech & Slovakia Fujitsu, Radu Hanga – Presedinte, Bursa de Valori Bucuresti.

Invitat special: Raluca Negulescu-Balaci, Executive Director, UiPath Foundation.

Moderatorul conferintei va fi Marius Persinaru, CEO, Antreprenor si Consultant Organizational Strategic cu o experienta considerabila in conducerea unor companii multinationale, in Romania si in regiune.

„Suntem incantati sa organizam editia cu numarul 20 a CEO Conference la Bucuresti si sa reunim directori de top din toata Romania. Tema din acest an, ‘Mastering the New Reality’, reflecta provocarile cu care se confrunta companiile in 2023. Credem ca si de aceasta data conferinta va oferi informatii valoroase si solutii practice pentru a ajuta liderii companiilor sa gestioneze cu succes provocarile generate de mediul de afaceri in continua schimbare”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro si Kompass Romania, organizatorul evenimentului.

Participarea la CEO Conference este o oportunitate pentru directorii generali si ceilalti membrii din conducerea companiilor de a face schimb de idei, de a impartasi cele mai bune practici si de a asculta vorbitori cu experienta in conducerea unor companii de succes. Conferinta le va oferi participantilor oportunitatea de a relationa cu alti lideri de business si pentru a obtine informatii despre cele mai recente tendinte si evolutii din diverse industrii.

Evenimentul este sustinut de importanti Parteneri Premium: Bursa de Valori Bucuresti, CHEP, First Bank, Fujitsu, METRO Romania, Microsoft Romania, Orange Business, OX2 Romania, Schneider Electric, Strauss Romania si Dent Estet.

Parteneri ai CEO Conference sunt: UiPath Foundation, PWN Romania, Valoria Business Solutions, Hikvision, Emporium Consulting, Ambasada Sustenabilitatii in Romania, Creative & Bright si Kompass Romania.

Conferinta este dedicata exclusiv top executivilor, lideri ai marilor companii din Romania.

Inregistrarile la eveniment sunt deschise si se pot face online la: www.ceoconference.ro.

Pentru mai multe informatii persoana de contact este Madalina Popescu: madalina.popescu@doingbusiness.ro.

Alaturati-va conversatiei de pe retelele sociale folosind urmatoarele hashtag-uri: #CEOConference2023, #Innovation, #Transformation, #EmergingTechnologies. #MasteringTheNewReality

Despre CEO Conference

CEO Conference este un eveniment bianual care reuneste directori de top, investitori, antreprenori si specialisti in inovare pentru a discuta cele mai recente tendinte si evolutii din industrie. Conferinta ofera participantilor o platforma pentru a face schimb de idei, a impartasi cele mai bune practici si a interactiona cu experti de top in domeniu. Pentru mai multe informatii vizitati: www.ceoconference.ro.

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este unul dintre cele mai cuprinzatoare portaluri de afaceri din Romania ce ofera acces la: studii si perspective asupra evolutiilor economice, interviuri cu directori generali si lideri din industrie, cele mai importante stiri de afaceri zilnice, clasamentele celor mai mari companii din Romania, evenimente de afaceri importante, date financiare pe 5 ani pentru 800.000 de companii locale. CEO Conference este cel mai important eveniment pentru liderii de top in afaceri din Romania organizat de doua ori pe an de Doingbusiness.ro in parteneriat cu mari companii din Romania. Aflati mai multe pe: www.doingbusiness.ro

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL