loader
Raiffeisen Digital Bank se lanseaza pe piata din Romania

Raiffeisen Digital Bank se lanseaza pe piata din Romania

Raiffeisen Digital Bank ofera clientilor romani servicii bancare digitale simple si face primul pas lansand contul curent digital, care vine cu costuri zero percepute de banca si cu o aplicatie mobila usor de utilizat

Raiffeisen Digital Bank AG, o subsidiara a Raiffeisen Bank International AG, a lansat pe piata din Romania un produs de cont curent digital, simplu si usor de utilizat. In plus, costurile sunt  transparente, iar Raiffeisen Digital Bank nu percepe taxe de cont, comisioane de transfer sau taxe ATM.

Oferta de cont curent actuala se concentreaza pe acoperirea functiilor de baza, pe care majoritatea clientilor le doresc si le folosesc zilnic, inclusiv deschiderea rapida si complet digitalizata a unui cont curent, cu un card de debit digital Visa Gold, care poate fi conectat instant la portofele digitale. Astfel, lumea digitala si cea offline sunt rapid conectate, permitand clientilor sa cumpere bunuri sau sa retraga bani doar cu ajutorul telefonului.

Suntem incantati sa putem oferi clientilor romani servicii bancare digitale simple si facem astazi primul pas lansand contul curent digital, care vine cu costuri zero percepute de banca si cu o aplicatie mobila usor de utilizat”, declara Sorin Stanciu, Country Manager Raiffeisen Digital Bank pentru Romania.

                                                  

Plasam clientii si nevoile lor in centrul gandirii si abordarii noastre, iar acest lucru se reflecta in produsele pe care le dezvoltam, facandu-le usor de utilizat si complet digitalizate”, sustine Alexey Kapustin, CEO Raiffeisen Digital Bank. „Credem ca produsele digitale ofera libertate clientilor – le pot folosi oricand si oriunde doresc, iar prin simplificarea ofertei noastre incercam sa le usuram viata.”

                                                  

De peste aproape un an si jumatate suntem prezenti pe piata din Polonia cu produsul nostru de creditare si am solicitat constant feedback din partea clientilor, fapt care ne-a ajutat sa ne imbunatatim oferta si care a condus la cresterea gradului de satisfactie a acestora. Acest lucru este dovedit si de evaluarile din aplicatie, si de sondajele realizate. Aducem aceeasi abordare centrata pe clienti si pe piata din Romania, si vom fi in contact cu acestia, pentru a ne imbunatati constant oferta”, adauga Jakub Malach, membru al Consiliului de Administratie, responsabil pentru Retail la Raiffeisen Digital Bank.

                                                  

Despre Raiffeisen Digital Bank

Raiffeisen Digital Bank AG, cu sediul in Viena-Austria, face parte din strategia de digitalizare multianuala la nivel international a grupului Raiffeisen Bank International, care se concentreaza pe imbunatatirea constanta a valorii oferite clientilor in cele 12 tari din Marea Adriatica, Europa Centrala si de Est, dar si pe investitii in noi modalitati de a raspunde nevoilor clientilor, atat pe piete noi, cat si pe cele existente.

Autori

foto
RAIFFEISEN DIGITAL BANK