loader
Noile Galaxy Z Fold3 5G si Galaxy Z Flip3 5G sunt disponibile pentru precomanda la Vodafone Romania

Noile Galaxy Z Fold3 5G si Galaxy Z Flip3 5G sunt disponibile pentru precomanda la Vodafone Romania

Noile modele Galaxy Z sunt disponibile pentru clientii Vodafone Romania la precomanda pana pe data de 26 august, ora 23:59

• Precomenzile pentru noile modele Galaxy Z pot fi inregistrate pana pe 26 august, ora 23.59

• Pachetul format din abonament si smartphone disponibil la precomanda este la un pret similar smartphone-ului achizitionat fara servicii mobile

Vodafone Romania a deschis precomenzile pentru Galaxy Z Fold3 5G si Galaxy Z Flip3 5G, cele mai noi terminale ale producatorului sud-coreean. Noile modele Galaxy Z sunt disponibile pentru clientii Vodafone Romania la precomanda pana pe data de 26 august, ora 23:59.

Cea de-a treia generatie care defineste aceasta categorie de produse cuprinde o serie de imbunatatiri esentiale ce le fac mai durabile, oferind experiente unice de utilizare si aplicatii optimizate. De la design-ul emblematic, pana la experientele captivante si imersive de divertisment, Z Flip3 si Z Fold3 le ofera utilizatorilor noi modalitati unice de lucru, vizionare de continut si gaming.

Noile dispozitive sunt dotate cu ecrane de ultima generatie. Spre exemplu, Galaxy Z Fold3 dispune de un display Infinity Flex de 7,6 inci . Ecranul principal al lui Z Flip3 a fost reproiectat si este acum de patru ori mai mare  si faciliteaza vizualizarea notificarilor si a mesajelor fara a fi nevoie de a-l deschide.

Intalnita pentru prima data la smartphone-uri pliabile, Z Fold3 si Z Flip3 sunt rezistente la apa fiind certificate IPX8 . De asemenea, ambele modele lansate sunt echipate cu noua carcasa din aluminiu (Armor Aluminum) – cel mai puternic aluminiu utilizat vreodata in constructia unui smartphone – impreuna cu cel mai dur Corning® Gorilla® Glass Victus™ pentru protectie impotriva zgarieturilor si a cazaturilor accidentale.

Cu seria Galaxy Z, utilizatorii vor avea acces la mai multe aplicatii care se potrivesc perfect cu ecranul pliabil. Samsung extinde parteneriatele cu companii de top precum Google, Microsoft si multe altele, astfel incat utilizatorii sa se poata bucura mai mult de aplicatiile lor preferate adaptate nevoilor lor unice.

Clientii Vodafone Romania pot inregistra o precomanda pana pe 26 august in magazinele Vodafone din toata tara, in magazinele partenerilor si pe www.vodafone.ro. Pachetul format din abonamentul Red Infinity 22 si smartphone disponibil la precomanda este la un pret promotional similar smartphone-ului achizitionat fara servicii mobile. Samsung Galaxy Z Flip3 5G in versiunea de 128GB poate fi achizitionat impreuna cu abonamentul Red Infinity 22 la pretul promotional de 20 euro pe luna, o rata a telefonului de 20 euro si avans de 69 euro. Samsung Galaxy Z Fold3 5G de 256GB poate fi achizitionat cu abonamentul Red Infinity 22 la pretul promotional de 20 euro pe luna, cu o rata a smartphone-ului de 45 de euro si avans 89 euro.

Clientii Vodafone care inregistreaza o precomanda pentru Galaxy Z Fold3 primesc cadou un kit de accesorii format din Cover SPen si incarcator 25W.

Despre Vodafone

Vodafone este o companie lider in domeniul telecomunicatiilor in Europa si Africa. Misiunea noastra este sa „conectam pentru un viitor mai bun” care permite o societate digitala incluziva si durabila. Experienta si prezenta noastra extinse ne ofera oportunitatea unica de a sustine schimbarea pozitiva pentru societate. Retelele noastre mentin familiile, prietenii, afacerile si guvernele conectate – asa cum a fost demonstrate clar in cazul Covid-19 - si avem un rol esential in mentinerea functionarii economiilor si a sectoarelor critice, precum educatia si asistenta medicala.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile si fixe in Europa si cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. Platforma noastra de tehnologie M-Pesa permite, in Africa, unui numar de peste 50 de milioane de oameni sa beneficieze de acces la plati mobile si servicii financiare. Operam retele mobile si fixe in 21 de tari si 49 de retele mobile partenere. La 30 iunie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienti ai serviciilor TV si peste 130 milioane de dispozitive IoT conectate.

Sustinem diversitatea si incluziunea prin politicile noastre de maternitate si concediu parental, prin furnizarea de oportunitati multiple de dezvoltare femeilor cu ajutorul conexiunilor mobile si fixe, precum si prin imbunatatirea accesului la educatie si abilitati digitale pentru femei si pentru societate, in general. Apreciem si tratam cu respect toate persoanele, indiferent de rasa, etnie, dizabilitate, varsta, orientare sexuala, identitate de gen, credinta, cultura sau religie.

Totodata, Vodafone ia masuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera cu 50% pana in 2025, pana la net zero pana in 2040, prin achizitia de 100% energie electrica din surse regenerabile pana in 2025 si pana in iulie 2021 in Europa, reutilizand, revanzand sau recicland 100% din echipamentele noastre de retea care devin redundante.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com, urmariti-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectati-va cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

Autori

foto
VODAFONE ROMANIA SA