loader
Cea mai luminoasa proiectie 3D din Romania – pe 23 si 24 mai, pe sediul EY Romania

Cea mai luminoasa proiectie 3D din Romania – pe 23 si 24 mai, pe sediul EY Romania

Cele mai mari videoproiectii 3D din Romania vor putea fi vazute pe 23 si 24 mai, intre orele 21.00 si 24.00, pe sediul EY Romania (Bucharest Tower Center Building, Bd. Ion Mihalache 15-17).

Evenimentul va include cateva premiere: cea mai mare distanta de proiectie (240 m – din Turnul BRD), cea mai inalta cota de amplasare a proiectoarelor, cea mai inalta videoproiectie (12 etaje).

 

Cu aceasta ocazie, EY va marca 25 de ani de activitate in Romania. Vor fi folosite elemente din identitatea EY, din istoria locala a EY, dar si elemente specifice cladirii, alaturi de structuri tridimensionale construite de la zero. Compozitia finala va fi o constructie fluida in miscare, vizibila din Piata Romana, care exploateaza zona cu sticla serigrafiata ca pe un ecran urias: 35m (latime) x 55m (inaltime).

 

Pentru obtinerea luminozitatii de 105.000 lumeni se vor folosi mai multe proiectoare, printre care si unul de 45.000 lumeni, de  rezolutie 4K - cel mai puternic proiector din lume cu lampa XENON, unic in Romania. Se va obtine astfel cea mai mare luminozitate intr-un proiect de videomapping realizat de un antreprenor roman. 

Autori

foto
ERNST & YOUNG SRL