loader
Canopy consolideaza echipa de management si o numeste pe Ivona Gal in pozitia de CEO

Canopy consolideaza echipa de management si o numeste pe Ivona Gal in pozitia de CEO

Ivona Gal a intrat in Canopy in anul 2018 ca PPC Specialist si a evoluat constant, dezvoltandu-se ca profesionist si ca lider

Canopy, una dintre cele mai mari agentii de performance marketing din Romania, isi consolideaza echipa de management, iar Ivona Gal devine noul CEO al companiei.  Alaturi de Ivona Gal, din conducerea companiei fac parte si Cristian Ignat, fondatorul Canopy, Marian Barcau, Business Development Director si Ana Roanta, Chief Operating Officer. In plus, Bogdan Aron se alatura echipei in calitate de Business Advisor.

Am intrat in Canopy in anul 2018 ca PPC Specialist si am evoluat constant, dezvoltandu-ma ca profesionist si ca lider. Am condus echipe de specialisti si am gestionat cei mai mari clienti din Canopy, implicit o mare parte din business. Am incheiat anul 2021 cu peste 200 strategii digitale complexe si campanii si dezvoltam, in continuare, servicii care sa raspunda nevoilor clientilor si ale consumatorilor.

Acum, din pozitia de CEO, am oportunitatea de a contribui si mai mult la implementarea misiunii noastre: sa ajutam companiile sa creasca si sa formam noi specialisti in online marketing. Este parte din ADN-ul nostru sa ne implicam activ in pregatirea continua a colegilor nostri, prin traininguri si procese de invatare. Toti colegii care sunt, in prezent, in pozitii cheie, au fost promovati din interiorul organizatiei.  In plus, organizam programe de internship si mentorat pentru studenti, pentru a-i sustine sa devina specialisti in online marketing. Astfel, vom consolida un mediu profesional care sa tina pasul cu inovatia tehnologica.” – a declarat Ivona Gal, CEO Canopy.

                                       

In cei sase ani de existenta pe piata, Canopy a devenit una dintre cele mai mari agentii de performance marketing din Romania, avand o echipa de 35 de specialisti si birouri in Bucuresti, Iasi, Cluj si Londra. In anul 2021, Canopy a deschis un birou in Marea Britanie, specializat pe animatii video.

Am fondat Canopy din dorinta de a ajuta companiile sa creasca rapid si eficient cu ajutorul mediului online. Ivona este printre cei mai ambitiosi si muncitori oameni pe care ii stiu, iar promovarea ei in pozitia de CEO a venit ca un pas firesc in strategia de dezvoltare pe care o avem pentru acest an. Pentru Canopy, clientii existenti au fost intotdeauna o prioritate, iar focusul nostru ramane pe retentie. Pentru anul acesta, ne propunem ca business-ul nostru sa creasca cu 30 de procente si, suntem increzatori ca echipa de management, formata din Ivona Gal, Ana Roanta si Marian Barcau, va eficientiza procesele de lucru si va creste si consolida echipe, prin pasiunea pentru domeniul performance marketing, care se va reflecta dincolo de cifre.” – a declarat Cristian Ignat, fondator Canopy.

                                      

Agentia aduce rezultate prin strategii digitale complete, campanii de tip Pay Per Click (Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads, Bing Ads, YouTube Ads etc.), precum si traininguri pentru dezvoltarea echipelor.

Canopy sustine proiectul „Atelierul Digital” organizat de Google Romania, in cadrul caruia peste 22.000 de studenti si tineri pasionati de domeniul digital au beneficiat de traininguri. Marian Barcau, PPC specialist & Team Leader, este unul dintre trainerii Canopy din cadrul acestui proiect.

Avand o experienta profesionala de peste 16 ani in digital, tehnologie si eCommerce, la care se adauga un MBA si Business International School of Management,  Bogdan Aron, in calitate de Business Advisor, va contribui la planificarea pe termen lung si la definirea strategiei Canopy in piata de performance marketing. In plus, Bogdan va oferi suport echipei de management in zonele de financiar, marketing, operatiuni, recrutare si formare specialisti.  

Sunt convins ca venirea lui Bogdan Aron, ca Business Advisor, va ajuta managementul companiei sa defineasca strategia noastra pentru viitor, astfel incat Canopy sa-si consolideze pozitia de reper in piata de performance marketing.” – a completat Cristian Ignat, fondator Canopy.

Despre Canopy

Canopy este una dintre cele mai mari agentii de performance marketing din Romania. In cei sase ani de existenta, Canopy a contribuit semnificativ la dezvoltarea pietei de marketing online din Romania, prin programe de internship si educare.

Canopy a fost una dintre primele 10 agentii din Europa care au derulat campanii Huawei Ads. Portofoliul de clienti Canopy include branduri precum Dr.Max, Sensiblu, Sephora, Yves Rocher, Enel, eToro, Nemira, Casa Timis, Clinica Eliade, Livada cu Ceai, PIATRAONLINE, BestValue, Impact Hub, Provident.

In anul 2021, echipa de 35 de specialisti a gestionat bugete de publicitate in valoare de 17 milioane de euro si a creat peste 300 de animatii video de complexitate 2D si 3D.  Agentia a incheiat anul 2021 cu o cifra de afaceri de 1.8 milioane de euro, in crestere cu 57% fata de anul 2020.

Canopy detine birouri in Bucuresti, Iasi, Cluj si Londra.