loader
Bogdana Gheorghe preia conducerea RetailZoom

Bogdana Gheorghe preia conducerea RetailZoom

Incepand cu luna iulie, Bogdana Gheorghe devine noul Director General al RetailZoom. Bogdana si echipa ei vor conduce procesul de lansare al noului portofoliu de produse si servicii RetailZoom.

Bogdana a construit o cariera de succes in cercetarea de piata, avand o experienta de peste 18 ani. Anterior acestei pozitii, Bogdana Gheorghe a condus departamentul de Consumer Research al Nielsen Romania pentru 8 ani, dupa care, incepand cu 2012 s-a implicat in proiecte de business development si marketing pentru lansarea digital couponing in Romania si pentru promovarea de software in domeniul sanatatii.

 

„RetailZoom detine o expertiza de analiza de date de vanzari extrem de avansata si in linie cu noile tendinte tehnologice: online, accesibil si complex in acelasi timp. Din 2018 ne propunem sa devenim un jucator important in oferirea de solutii avansate de analiza a cosurilor de cumparaturi si de fidelizare a clientilor, atat pentru retaileri, cat si pentru producatori. Misiunea RetailZoom este de a deschide orizonturi noi in „citirea” datelor de retail audit dincolo de informatiile de baza, in scopul dezvoltarii planurilor clientilor in mod rapid si relevant.”

 

Serviciile RetailZoom ajuta organizatiile sa inteleaga si sa puna in aplicare puterea datelor - sa anticipeze comportamente si tendinte, sa descopere tipare si asocieri speciale, neasteptate intre date, sa dezvolte modele relevante si puternice pentru interactiunea cu clientii. Analizele predictive livreaza informatie pentru anticiparea tendintelor, dar si incredere pentru actiune.

Autori

foto
RETAIL ZOOM SRL