loader

Bogdan Ion, EY: Ne-am asumat sa raspundem schimbarilor profunde formand noi generatii de profesionisti

Peste 2000 de profesionisti din diverse industrii din Romania se numara printre Alumni ai companiei de consultanta EY. Executivi de top si profesionisti de marca au facut parte din echipa EY din Romania la inceputul carierei lor. Alumni companiei din Romania se alatura celor peste 500.000 de Alumni EY din intreaga lume.

„Traim o perioada de profunde schimbari, nu doar in Romania, ci in intreaga lume. Aceste schimbari necesita noi generatii de lideri, de profesionisti care sa transforme oportunitatile in valoare pentru comunitati si pentru societate in ansamblu. Ne-am asumat de la bun inceput, cand am infiintat biroul din Romania, misiunea de a forma generatii de profesionisti care sa contribuie la schimbarea pe care vrem sa o vedem in Romania. Dupa 23 de ani, peste 2.000 de specialisti formati in compania noastra au roluri importante in mediul de business. Ei conduc sau contribuie la dezvoltarea unora dintre cele mai de succes afaceri de pe piata si a economiei romanesti”, explica Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania.

 

EY a organizat recent cea de cincea intalnire a comunitatii de Alumni din Romania, pentru a duce impreuna fosti colegi si consultanti care fac parte in prezent din compania de consultanta. Membrii comunitatii Alumni se intalnesc in fiecare an si au acces la un program special dedicat fostilor angajati.

 

Bogdan Ion adauga: "Obiectivul nostru este sa construim o lume care functioneaza mai bine, prin serviciile pe care le oferim, prin contributia pe care o aducem in economie, prin generatiile de profesionisti pe care le pregatim. Acest lucru nu va fi insa posibil fara sprijinul comunitatii noastre de Alumni. Alaturi de toti colegii nostri, membrii EY Alumni, sunt cei mai valorosi ambasadori ai valorilor noastre – in Romania si in intreaga lume. Fiecarui nou angajat care se alatura echipei noastre ii spunem: Indiferent cand vii, indiferent cat stai alaturi de noi, experienta EY va ramane cu tine intreaga viata. Iar fostii nostri colegi cu care ne intalnim in fiecare an ne confirma aceasta promisiune."

 

EY are peste 212.000 de angajati la nivel mondial in peste 150 de tari. Numai in acest an, compania a angajat aproape 60.000 de specialisti, practic o persoana noua la fiecare 9 minute. In Romania, in 2015, EY a angajat doar in septembrie 101 absolventi de facultate – cel mai mare numar recrutat pana acum.

 

„Nu este usor sa atragi atat de multi oameni talentati. Mobilitatea fara precedent a fortei de munca si digitalizarea a aruncat companiile din intreaga lume intr-un adevarat war for talent. Daca scopul nostru, daca misiunea noastra si valorile noastre nu sunt relevante pentru noile generatii – nativii lumii digitale – daca nu ne asumam cresterea tinerilor lideri si nu reusim sa ii inspiram cu viziunea noastra, atunci orice batalie este din start pierduta. Cand ajungi sa fii un angajator de o asemenea marime trebuie sa fii strategic. Fiecare persoana pe care o aduci in echipa trebuie sa joace propriul rol in atingerea scopurilor pe termen lung ale organizatiei si trebuie sa fie motivata in realizarea acestuia”, spune Bogdan Ion.
 

Autori

foto
ERNST & YOUNG SRL