loader
BestJobs arata judetele cu cele mai mari oferte salariale: Cluj si Timis aproape la acelasi nivel, la mica diferenta de Bucuresti, care e pe primul loc

BestJobs arata judetele cu cele mai mari oferte salariale: Cluj si Timis aproape la acelasi nivel, la mica diferenta de Bucuresti, care e pe primul loc

Urmatoarele judete care completeaza topul cu cele mai mari salarii oferite de angajatori sunt Ilfov si Iasi, la niveluri foarte apropiate

In perioada 15 august – 15 septembrie, candidatii inscrisi pe platforma de recrutare BestJobs au realizat 484.000 de aplicari la joburi, iar cele mai multe dintre ele au fost inregistrate in Bucuresti, Ilfov, Cluj, Timis si Iasi, acestea fiind si judetele care ofera cele mai atractive salarii pentru viitorii angajati.

Analiza datelor din ultimele 30 de zile de pe platforma BestJobs arata ca Bucuresti este pe primul loc cand vine vorba de cea mai mare oferta salariala medie, cu salarii cuprinse intre 957 si 1387 de euro net, pentru pozitii in domenii precum IT, Medicina, Vanzari, Management, Constructii/Instalatii. La o diferenta foarte mica este Clujul, care ofera salarii intre 879 si 1269 de euro net, pentru pozitii similare. In judetul Timis, domeniile cu cele mai atractive oferte sunt IT, Medicina, Inginerie si Productie, Marketing, Agricultura/Zootehnie, iar salariile lunare nete sunt foarte apropiate de nivelul celor din Cluj, mai exact, intre 851 si 1.155 de euro net.

Urmatoarele judete care completeaza topul cu cele mai mari salarii oferite de angajatori sunt Ilfov si Iasi, la niveluri foarte apropiate. In aceste 2 judete, domeniile cu cele mai atractive oferte salariale medii sunt IT, Medicina, Specialisti-Tehnicieni, Marketing, Constructii/Instalatii, iar intervalul salarial este intre 742 si 1.075 de euro net in Ilfov si intre 740 si 1.063 de euro in Iasi.

La nivelul intregii tari, domeniile care atrag cele mai multe aplicari au fost in ultima luna: Vanzari, cu 78.153 de aplicari, Financiar si Contabilitate, cu 45.472 de aplicari si Management, cu 42.705 aplicari. Alte posturi pentru care s-a inregistrat un interes mare din partea candidatilor fac parte din domeniul Administrativ, unde s-au depus peste 28.292 de CV-uri si Marketing, cu 25.010 aplicari.

Aproape 850 de candidati au aplicat pentru un job de Consultant Call-Center care nu necesita experienta anterioara, ofera training platit, dar si posibilitatea de a lucra remote. Alti 765 de candidati si-au depus CV-ul pentru una dintre cele 31 de pozitii deschise in cadrul unei agentii imobiliare, care cauta colaboratori in mai multe orase si solicita minim 1 an de experienta si ofera in schimb bonusuri de performanta, training si acces la un portofoliu de clienti. Un post de Specialist in Recrutare care ofera un program flexibil si salariu net de 4.000 lei, a atras peste 700 de candidati.

Dintre angajatori, cei mai activi in ultima luna, conform numarului de anunturi publicate pe platforma, au fost Allianz Services, urmati de Orion Innovation, Bosch Service Solutions, Ana & Cornel si Enel.   

Despre BestJobs

BestJobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din Romania. Cu o experienta de peste 20 ani in domeniu, BestJobs a fost implicata in transformarea si inovarea industriei de recrutare online si integreaza astazi tehnologii digitale de ultima generatie si servicii conexe recrutarii pentru a oferi cele mai eficiente solutii de angajare, recrutare si de dezvoltare profesionala si personala. In orice moment, pe BestJobs sunt peste 4,6 milioane de profesionisti conectati la piata muncii, peste 30.000 de joburi si mii de freelanceri, agenti de recrutare, coachi, mentori, terapeuti, avocati si alte tipuri de specialisti.

Autori

foto
BESTJOBS RECRUTARE SA