loader
WATCH 3 Elite, noul ceas din familia HUAWEI WATCH 3, este disponibil pe Huaweistore.ro

WATCH 3 Elite, noul ceas din familia HUAWEI WATCH 3, este disponibil pe Huaweistore.ro

Pana la sfarsitul saptamanii, ceasul poate fi achizitionat impreuna cu o pereche de casti la pretul de 1.999 lei

Seria HUAWEI WATCH 3 include din aceasta saptamana un nou model elegant, cu bratara metalica, WATCH 3 Elite . Noul ceas dispune de toate atributele seriei din punct de vedere tehnic si aduce un plus in ceea ce priveste designul datorita bratarii, dar si a noilor optiuni de fete de ceas disponibile prin update-ul de soft. Pana la sfarsitul saptamanii, 26 septembrie, WATCH 3 Elite este disponibil pe www.huaweistore.ro  la pretul de 1.999 lei, impreuna cu o pereche de casti HUAWEI FreeLace.

Ceasul a fost intotdeauna o parte importanta a modei, deoarece este considerat atat un dispozitiv util, cat si o bijuterie. Datorita tehnologiilor utilizate de Huawei, aceste doua caracteristici pot fi combinate acum.

Singurul smartwatch cu fete dinamice, DIY si Gaming Watch

Alaturi de design-ul rafinat al ceasurilor, seria HUAWEI WATCH 3 mai aduce o noutate, prin introducerea in premiera a personalizarii cu fete de ceas inovatoare, care constau din imagini dinamice, jocuri, si scurte video-uri. Pentru prima data, utilizatorii sunt capabili sa controleze, sa se joace sau sa interactioneze cu fetele de ceas, datorita tehnologiei inovatoare Huawei. Pentru a aduce aceasta experienta utilizatorilor, Huawei a integrat o varietate de software si capacitati grafice hardware, cum ar fi redarea 3D, sistemele de particule si decodarea video pentru a imbunatati experienta utilizatorului.

Primul ceas inteligent Huawei cu sistem de operare HarmonyOS 2, HUAWEI WATCH 3, vine cu cele mai recente tehnologii purtabile oferite de Huawei. Acestea includ senzori puternici pentru a urmari indicatorii de sanatate, design superb si materiale pentru a face smartwatch-ul un accesoriu la moda, si durata uimitoare a bateriei pentru a oferi o experienta neintrerupta. Cu cea mai recenta actualizare, Huawei a deblocat mai multe functionalitati, printre care, una dintre cele mai interesante fiind imaginea de fundal dinamica, de tip video do it yourself (DIY). Nu conteaza daca este un videoclip cu copiii sau momente de familie, utilizatorii isi pot personaliza ceasul prin utilizarea de clipuri video de cinci pana la zece secunde, deja existente in galerie. In Huawei Watch Store exista peste 1.000 de imagini de fundal inspirate inclusiv din mediul de afaceri, moda, desene animate si divertisment. Imaginile de fundal ale ceasului pot fi schimbate in cateva secunde, prin intermediul aplicatiei Huawei Health.

Procesor cu doua nuclee pentru autonomie extinsa

HUAWEI WATCH 3 are o durata de viata a bateriei de pana la 3 zile in modul Smart si pana la 14 zile in modul de viata ultra-lung al bateriei, in timp ce  HUAWEI WATCH 3 Pro are o durata de viata a bateriei de pana la 5 zile in modul Smart si pana la 21 de zile in modul de viata ultra-lung al bateriei. In plus, daca este necesar, ceasul poate fi reincarcat in cateva minute.

Pentru a realiza echilibrul perfect intre performanta si durata de viata a bateriei, Huawei a patentat tehnologia dual-core, care a fost implementata pentru prima data in seria HUAWEI Watch GT. Pe scurt – seria HUAWEI WATCH 3 are doua inimi. Ambele nuclee alimenteaza simultan afisajul si impart munca intre ele pentru a economisi cat mai multa putere posibil. Unul dintre ele este responsabil pentru toti senzorii si functionarea de fundal a dispozitivului, in timp ce celalalt este activat atunci cand utilizatorul foloseste in mod activ ceasul.

Comutarea lina intre nuclee asigura adaptarea ceasului la stilul de viata al utilizatorului. Acest lucru permite o experienta mult mai lunga in comparatie cu dispozitivul cu un singur procesor de baza. Datorita acestui fapt, este posibila utilizarea Smartwatch-ului 24 de ore pe zi, iar dispozitivul poate masura continuu ritmul cardiac si somnul, chiar si in stand-by. Tehnologia ofera performante ridicate, cu un consum redus de baterii, ajustat la nevoile consumatorului si stilul de utilizare.

Tehnologia de incarcare fara fir a Huawei permite incarcarea WATCH 3 la 20% in 10 minute, ceea ce ofera aproximativ 15 ore de utilizare in modul de viata ultra-lunga a bateriei. Ceasul 3 poate fi folosit si in modul de incarcare fara fir invers (reverse wireless charging mode). Atunci cand dispozitivul ramane fara baterie, prin simpla atingere a unor anumite telefoane Huawei de ceas, acesta primeste energie. In acest fel poate fi partajata energia intre dispozitive.

Cei care doresc sa achizitioneze ceasuri din seria WATCH 3 de pe Huawei Online Store pot opta pentru plata in 3 sau 6 rate fara dobanda, daca dispun de un card de credit la una dintre bancile agreate.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele si serviciile Huawei sunt disponibile in peste 170 de tari, deservind mai mult de o treime din populatia lumii. Compania detine 14 centre R&D in tari precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India si China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei si include telefoane inteligente, computere si tablete, dispozitive purtabile si servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiza in domeniul telecomunicatiilor, HUAWEI ofera tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informatii, vizitati : http://www.huaweistore.ro

 

Pentru noutati despre Huawei Consumer BG, urmariti-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

 

Autori

foto
HUAWEI CONSUMER BUSINESS GROUP