loader
Barrier Vacuum Bags, producator de pungi vid din Iasi, isi extinde operatiunile: sediu nou si echipa mai mare

Barrier Vacuum Bags, producator de pungi vid din Iasi, isi extinde operatiunile: sediu nou si echipa mai mare

Amenajarea sa a presupus o investitie de 500.000 de euro

Barrier Vacuum Bags, producator din Iasi de pungi de vid (vacuum) cu bariera, specifice pentru aparatele de vidat, anunta mutarea operatiunilor intr-un sediu nou, situat in Parcul Industrial Miroslava din Iasi (Str. Pacii, Loc. Bratuleni). Noul spatiu este construit dupa o arhitectura moderna si are o suprafata de aproximativ 600 de metri patrati. Amenajarea sa a presupus o investitie de 500.000 de euro.

Cladirea a fost proiectata de un arhitect care a integrat principiile si valorile companiei, astfel incat constructia sa reprezinte cat mai bine Barrier Vacuum Bags. Stilul folosit este unul sobru si modern in acelasi timp, cu suprafete vitrate mari, care arata deschidere si perspectiva noua.

Sediul integreaza atat partea de birouri, respectiv operatiunile logistice, cat si hala de productie, fiind dispus pe doua nivele.

Odata cu aceasta relocare, prin proximitatea fata de soseaua de centura a Iasiului, Barrier Vacuum Bags a reusit sa organizeze mai bine atat fluxul de productie, cat si pe cel operational, ajungand la rezultate de lucru si financiare mai bune.

Ne doream mutarea intr-un nou sediu tocmai pentru a optimiza si mai mult procesul de productie, dar si activitatea colegilor din birouri. Este o crestere care a venit in mod natural, de aceea am si ales sa construim un sediu nou, care sa ne reprezinte in totalitate. De anul acesta vom incepe si cresterea echipei, cu persoane pentru pozitii de management. Suntem pe un plan de crestere, iar acest lucru nu este decat rezultatul muncii asumate pe care o depunem si a faptului ca prin fiecare comanda onorata scopul nostru este sa ne multumim clientii”, a declarat Marius Velescu, fondator si CEO Barrier Vacuum Bags.

Cladirea urmeaza sa fie echipata cu panouri fotovoltaice, pompe de caldura si ventilatie cu un sistem automatizat.

Miza pentru 2020 - cresterea echipei si optimizarea operatiunilor

Compania planifica pentru anul acesta extinderea in special in ceea ce priveste operatiunile, structurarea activitatii si divizarea pe mai multe departamente. De aceea, are in vedere si cresterea numarului de angajati. In prezent, echipa Barrier Vacuum Bags este formata din noua persoane, la care se vor adauga patru specialisti pentru pozitii de management, in departamentele de marketing si financiar.

Cifra de afaceri pentru anul 2019 a ajuns la aproximativ 1,2 milioane de euro, iar pentru 2020 compania isi propune o crestere de 10%.

Barrier Vacuum Bags opereaza atat pe piata din Romania, cat si pe piete din strainatate, pentru companii precum Amazon in Germania, Marea Britanie si Franta, si este singura companie din regiunea Moldovei care produce pungi vid (vacuum) cu bariera pentru aparate de vidat. Compania mai are in portofoliu si alte produse, disponibile pe https://www.pungi- consumabile.ro/.

Despre Barrier Vacuum Bags

Barrier Vacuum Bags este o companie cu capital romanesc, producatoare de pungi vid (vacuum) cu bariera pentru aparate de vid. Este singura de acest tip din Moldova, astfel ca opereaza atat pe plan local, cat si in alte tari din Europa.

Clientii pe care ii vizeaza sunt din sectorul alimentar, dar si automotive sau aerospace, unde a avut colaborari cu Aerostar Bacau, Airbus Helicopters Romania.

Compania produce si pungi antistatice ESD pentru ambalarea componentelor electronice. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul companiei, https://vacuum-bags.ro/ sau pe https://www.pungi-consumabile.ro/.

Autori

foto
BARRIER VACUUM BAGS