loader
Reff & Asociatii deschide un birou regional la Cluj-Napoca si o recruteaza pe avocata Olguta Lazar pentru a-l coordona

Reff & Asociatii deschide un birou regional la Cluj-Napoca si o recruteaza pe avocata Olguta Lazar pentru a-l coordona

Reff & Asociatii, societatea de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal, deschide un birou regional la Cluj-Napoca si a recrutat-o pe Olguta Lazar pentru a-l coordona.

Reff & Asociatii, societatea de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal, deschide un birou regional la Cluj-Napoca si a recrutat-o pe Olguta Lazar pentru a-l coordona. Avocat cu 17 ani de experienta profesionala, Olguta Lazar a coordonat de-a lungul activitatii sale proiecte ample de litigii in arii de practica din sfera dreptului civil si comercial, a dreptului muncii, imobiliar, protectia consumatorului, a procedurilor de insolventa, a contenciosului fiscal si administrativ, precum si pe chestiuni specifice domeniului bancar si recuperare de creante. In egala masura, Olguta a condus proiecte care au constat in analize complexe de due diligence juridic in domeniul imobiliar si corporativ. Inainte de a se alatura echipei Reff & Asociatii, ea a lucrat timp de mai bine de opt ani pentru biroul din Cluj-Napoca al uneia dintre cele mai mari societati de avocatura din tara.

In actualul ei rol, Olguta Lazar va coordona activitatea biroului regional al Reff & Asociatii din Cluj-Napoca, care va imbina expertiza echipei locale cu cea a echipei din Bucuresti, pentru a oferi intregul set de competente de care ar putea avea nevoie companiile din regiune.

„Judetul Cluj are un mediu de business matur si vibrant, cu nevoi tot mai numeroase si mai sofisticate de servicii profesionale specializate, care sa-i sustina dezvoltarea. Am avut privilegiul de a asista numeroase companii locale in proiecte si tranzactii importante, iar deschiderea biroului nostru regional ne va aduce si mai aproape de acesti clienti, precum si de alte businessuri locale care pot beneficia de serviciile unei societati de avocatura care poate acoperi toate tipurile de nevoi, datorita abordarii multidisciplinare, ce include si consultanta financiara, fiscala, de risc, de strategie si servicii de tehnologie. Legaturile noastre cu mediul local merg si mai departe, caci acest oras este o sursa bogata de profesionisti talentati in domeniu, mai multi dintre cei mai apreciati avocati ai nostri din Bucuresti fiind absolventi ai prestigioasei Facultati de drept din Cluj, unde, de altfel, organizam de ani buni evenimente de recrutare”, a declarat Alexandru Reff, fondator al Reff & Asociatii si Country Managing Partner al Deloitte Romania si Moldova.

Competentele echipei Reff & Asociatii in toate ariile de practica sunt recunoscute de clasamentele internationale specializate. Astfel, Legal 500 EMEA a recunoscut Reff & Asociatii pentru expertiza in domeniul imobiliar si al constructiilor, in sectorul financiar-bancar, in dreptul muncii, drept comercial, tranzactii (M&A), drept comunitar si al concurentei, parteneriate public-private, servicii de achizitii, precum si tehnologie, media si telecomunicatii. De asemenea, conform International Financial Law Review (IFLR), Reff & Asociatii s-a remarcat prin expertiza in domenii precum financiar-bancar, piete de capital, tranzactii (M&A), dezvoltarea de proiecte.

Cu o echipa de peste 70 de avocati, Reff & Asociatii este una dintre cele mai mari societati de avocati din Romania, recunoscuta pentru calitatea serviciilor si abilitatea de a oferi solutii in chestiuni juridice complexe. Tipurile de servicii oferite acopera domeniile financiar-bancar, concurenta, dreptul muncii, energie si mediu, insolventa, litigii, fuziuni si achizitii, sectorul public, drept imobiliar. Reff & Asociatii reprezinta Romania in reteaua globala Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocati in 85 de tari.

Autori