loader

Banca Romaneasca dezvaluie “secretele” cardului de credit

Banca Romaneasca sustine impreuna cu real,- evenimentul “Cardul de credit fara secrete”

Actiunea, care are o importanta latura educativa, se va desfasura in perioada 5-9 martie, in centrele comerciale real,- din Bucuresti Vitan, Bacau, Brasov, Craiova, Sibiu si Targu Mures.

 

Practic, in aceasta perioada, reprezentantii bancii se vor afla in galeriile comerciale din locatiile mentionate si le vor dezvalui clientilor „secretele” unui card de credit: ce inseamna perioada de gratie, cum poate fi utilizat inteligent un card de credit, precum si care sunt costurile si beneficiile acestuia.

 

Conform unui studiu online comandat de Banca Romaneasca in mai 2012, peste jumatate dintre cei 9.093 de respondenti au declarat ca le sunt cunoscute urmatoarele costuri ale cardurilor de credit: cost de administrare cont card de credit (63,76%), rata dobanzii pentru tranzactiile efectuate cu cardul (55,59%), rata dobanzii pentru retragerea de numerar de la ATM-uri (54,81%). Costurile cunoscute de aproximativ o treime dintre respondenti sunt cele pentru depasirea termenului de rambursare (36,88%), DAE (35,7%) si costurile pentru depasirea limitei de credit (32,66%).

 

In ultimii ani, s-a observat o imbunatatire a modului in care clientii folosesc cardurile de credit, atitudine care s-a materializat in costuri mai mici pentru acestia. Credem, insa, ca este nevoie, in continuare, de educarea publicului pentru utilizarea inteligenta a cardurilor de credit, mai ales pe segmentul celor care nu au avut niciodata un asemenea produs”, a declarat Lakis Couninis, Director Executiv Unitate Retail Banca Romaneasca.

 

Pe perioada actiunii derulate de Banca Romaneasca in Galeriile real,-, clientii se vor putea inscrie la tombola lansata in aceste locatii, prin completarea unor taloane care vor fi colectate intre 25 februarie si 9 martie. Banca Romaneasca ofera in data de 11.03.2013, prin tragere la sorti, cate un premiu de 500 de lei pentru fiecare dintre cele 6 locatii in care se va desfasura campania.

Autori

foto
BANCA ROMANEASCA SA