loader

Asociere istorica ce creeaza cea mai mare si de top firma de avocatura din lume

Cu un efectiv de 6.500 de avocati si specialisti ce isi desfasoara activitatea in 120 de birouri, noua firma raspunde cerintelor clientilor constand intr-o bogata experienta, profunda cunoastere a ceea ce inseamna “business” si o mai buna cunoastere culturala la nivel global

La ceremonia semnarii ce a avut loc astazi, intr-un moment considerat istoric, o casa de avocatura de top din China, ?? (pronuntata "da CHUNG"), si Dentons, o firma de avocatura ce face parte din primele zece firme de avocatura din lume, a fost anuntata o asociere istorica ce va fi unica pe piata. Rezultatul va consta in faptul ca aceasta va fi singura firma care poate oferi servicii integrate atat in Africa; Asia-Pacific; Canada; Asia Centrala; Europa; Orientul Mijlociu; Rusia, CSI si Caucaz; Regatul Unit (UK); Statele Unite ale Americii (SUA); cat si in toate cele 34 de unitati administrative regionale din China.

 

Provocarea status quo-ului prin asocierea istorica

 

Noua firma va avea cel putin 6.500 de avocati si specialisti ce isi vor desfasura activitatea in 120 de birouri din peste 50 de tari. Aceasta constituie prima asociere a unei firme de top din China cu o firma ce face parte din primele zece firme de avocatura din lume. Noua firma va oferi clientilor mai multe avantaje, inclusiv:

 

* O abordare policentrica. Neavand un singur sediu la nivel global si neavand o singura cultura nationala dominanta, firma va oferi cu mandrie clientilor sai serviciile unor avocati talentati ce provin din diverse tari, cu o bogata experienta in multe zone geografice. Noua firma ofera intelegerea culturala locala necesara incheierii unei tranzactii sau a solutionarii unui litigiu, in comunitatile din intreaga lume.

 

* Oferte mai bogate si mai sofisticate la nivel global. Asocierea unei firme policentrice si globale cu o firma de top din China va oferi servicii integrate clientilor, prezenta la nivel global precum si experienta locala.

 

* “Servicii orientate catre client” reinventate. Noua firma va reinventa serviciile destinate clientilor, valorificand noile tehnologii in vederea imbunatatirii asistentei asigurate clientilor si a prestarii unor servicii de calitate superioara, acordand prioritate confidentialitatii privind clientii si securitatii datelor.

 

Marca

Noua marca a firmei uneste denumirile ambelor firme intr-o sigla eleganta, care simbolizeaza asocierea culturilor orientale si occidentale.

In forma verbala, noua firma va fi denumita "?????????", in limba chineza, si "Dentons", in alte limbi. Mai multe informatii referitoare la conventia privind noua denumire a firmei pot fi gasite aici www.dentonscombination.com.

 

Conducerea si structura

Noua firma va fi condusa de:

 

* Peng Xuefeng, actualul Administrator si Partener Fondator al ??, si Presedintele comitetului permanent al ??, va fi Presedintele Consiliului de Administratie Global si Presedintele Comitetului Global de Consultanta al noii firme.

 

* Joe Andrew, actualmente Presedintele Global al Dentons, va fi Presedintele Global al noii firme.

 

* Elliott Portnoy, in prezent Directorul Executiv Global al Dentons va fi Directorul Executiv Global al noii firme.

 

„Aceasta asociere intre principalele firme de avocatura din China si din Vest este cu adevarat prima de acest gen. Noua noastra firma va servi drept o platforma foarte bine integrata pentru servicii juridice eficiente, si construieste noi punti ce faciliteaza cooperarea si schimbul de clienti din China si din Vest, deopotriva. Ne vom ajuta clientii sa navigheze prin cele mai complexe medii juridice si de afaceri la nivel mondial, oferind servicii juridice profesionale unice. impreuna, facem un pas inainte fara precedent in profesia noastra - o piatra de hotar inovatoare din istoria firmelor internationale de avocatura”, a declarat Peng.

 

Andrew a comentat: „Cu mai multi avocati existenti in mai multe locuri in care clientii nostri isi desfasoara afacerile, nu este vorba despre faptul ca aceasta asociere reprezinta cea mai mare firma de avocatura din lume, ci despre a intelege necesitatile clientilor nostri si de a veni in intampinarea acestora. Fiind singura firma din top 10 ce nu are sediul in SUA sau in Regatul Unit, abordarea noastra policentrica reflecta modul in care economia mondiala s-a schimbat fundamental, profesia de avocat trebuind sa se schimbe o data cu aceasta.” Andrew va fi Presedintele Global al noii firme.

 

„Avand cea mai mare si cea mai rapida crestere economica din lume, atractia pe care o exercita China pentru clientii nostri este puternica. Toti concurentii nostri isi indreapta privirea spre Est”, a spus Portnoy. „Prin unirea Estului cu Vestul intr-o singura firma - nu doar prin cateva birouri situate in orasele mari, ci cu o prezenta accentuata in China - putem oferi intreprinderilor chineze care au aspiratii globale si clientilor internationali interesati de China accesibilitate si profunzime ce pur si simplu nu pot fi gasite in alta parte.” Portnoy va fi Directorul Executiv Global al noii firme.

 

Noua firma va avea cinci regiuni - Asia, Canada, Europa, Regatul Unit si Orientul Mijlociu (UKMEA) si SUA - fiecare fiind condusa de un director executiv regional. Consiliul Global ce va consta din 19 membri - 14 membri de la Dentons si cinci membri de la ?? - va include reprezentanti din fiecare regiune, iar Comitetul Global de Consultanta va fi alcatuit din toti membrii consiliului de administratie aferent fiecarei regiuni. Noua firma va fi pe structura Swiss Verein, o structura comuna pentru firmele de avocatura de top din lume.

Autori

foto
DENTONS EUROPE - ZIZZI-CARADJA SI ASOCIATII - SPRL