loader

Deloitte Romania isi consolideaza echipa: Lars Wiechen se alatura ca Partener

Lars Wiechen s-a alaturat Deloitte Romania ca Partener in cadrul Serviciilor de Consultanta Financiara si va coordona departamentul de Servicii de evaluare si modelare a afacerilor companiei

„Sunt convins ca, prin cooptarea lui Lars in calitate de Partener, echipa noastra va avea de castigat,” a spus Ahmed Hassan, Country Managing Partner Deloitte Romania. „in mediul economic actual, companiile de top se confrunta cu nevoia crearii unor modele de evaluare si de afaceri transparente si credibile, care sa vina in sprijinul tranzactiilor pe care le efectueaza, astfel incat sa fie conforme cu cerintele legale si standardele contabile si sa le sprijine in demersul lor de a obtine finantare sau in solutionarea disputelor. Lars a avut deja succes, atat cu evaluari ale unor companii de referinta, cat si cu intocmirea unor modele de afaceri, astfel incat echipa Deloitte si clientii sai nu vor avea decat de beneficiat.”

 

Cu o experienta de peste 13 ani in companii din Big 4, in Romania si Germania, Lars a fost implicat in majoritatea tranzactiilor de referinta de pe piata romaneasca, coordonand evaluari, atat in cadrul unor achizitii, cat si in scopul raportarilor financiare.

 

Pe parcursul celor noua ani petrecuti pe piata romaneasca, el a contribuit in mod semnificativ la dezvoltarea profesiei de evaluator, in calitate de membru acreditat al Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati (ANEVAR) si membru al Comisiei de verificare si Monitorizare din cadrul ANEVAR.

 

Lars a absolvit un Masterat in administrarea afacerilor de la Universitatea din Frankfurt pe Main, Germania, si are o diploma in Managementul afacerilor bancare de la Deutsche Bank, Hanovra, Germania. Lars este Contabil Public Autorizat (CPA) in Illinois/ Statele Unite ale Americii si este acreditat in Evaluarea Afacerilor (ABV). Totodata, detine un certificat in Investigarea Fraudelor Financiare (CFF) si este Contabil de Gestiune Autorizat (CGMA) de catre Institutul American al Contabililor Publici (AICPA). Este membru al Serviciilor de Investigare a Fraudelor si Evaluare (FVS), parte a AICPA, membru al Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) si Evaluator European Recunoscut (REV).

Autori

foto
DELOITTE TAX SRL