loader
Ana Dumitrache revine la conducerea CTP Romania, pe pozitia de Country Head

Ana Dumitrache revine la conducerea CTP Romania, pe pozitia de Country Head

CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, incepe anul cu anuntul revenirii Anei Dumitrache in cadrul companiei, in calitate de Country Head pentru Romania.

Ana Dumitrache isi va aduce din nou contributia la activitatea CTP in Romania, incepand cu luna ianuarie si se va concentra pe cresterea portofoliului local al dezvoltatorului vizand  atingerea a circa 1,5 milioane de metri patrati pana in 2020 si dezvoltarea accelerata a CTPark Bucharest West. Acest proiect este gandit sa devina cel mai mare parc logistic si industrial din Europa de Est, transformand astfel Romania in cel mai mare nod industrial si logistic din regiune.

“Atat eu, cat si echipa CTP Romania si partenerii nostri suntem incantati de revenirea Anei in companie, revenire ce  are loc intr-un moment crucial pentru CTP, odata cu finalizarea cu succes a  procesului de reorganizare. Ea ne-a sprijinit inca de la inceputul operatiunilor noastre in Romania, cand lucra in cadrul filialei locale a Erste Bank. In perioada anterioara petrecuta la CTP, Ana Dumitrache a contribuit la cresterea portofoliului companiei, la contractarea de  noi clienti si a coordonat toate activitatile financiare. Ana se intoarce acum la conducerea CTP Romania, intr-un moment in care atat compania, cat si piata imobiliara locala traverseaza o perioada de expansiune. Calitatile sale de lider, determinarea si cunoasterea profunda a pietei vor contribui la cresterea performantelor CTP in Romania si sunt convins ca impreuna vom reusi sa stabilim noi recorduri pe acest segment”, a declarat Remon Vos, CEO al CTP.

In timpul primului mandat al Anei Dumitrache in cadrul CTP, dezvoltatorul a inregistrat rezultate excelente: in 2017, portofoliul national de spatii logistice a crescut cu 73%, iar rata de neocupare a spatiilor pregatite pentru a fi inchiriate a fost sub 3%.

“Mi-a placut activitatea mea anterioara in cadrul CTP si sunt nerabdatoare si fericita sa revin, mai ales intr-un moment atat de special al dezvoltarii companiei in Romania, avand in vedere ca CTP a atins o borna importanta la nivel de portofoliu. Perioada pe care am petrecut-o in cea mai importanta companie de consultanta imobiliara din lume a fost o oportunitate extraordinara, care mi-a oferita o viziune completa, de 360 de grade, asupra industriei imobiliare atat la nivel national, cat si international. Astfel, revin acum la CTP cu un know-how aprofundat si cu planuri si obiective mari”, a spus Ana Dumitrache, Country Head al CTP Romania.

Autori

foto
CTP INVEST BUCHAREST SRL