loader
Altex in parteneriat cu Karpaten Turism, lanseaza Altex Travel, prin care clientii au posibilitatea sa-si aleaga vacantele mult visate

Altex in parteneriat cu Karpaten Turism, lanseaza Altex Travel, prin care clientii au posibilitatea sa-si aleaga vacantele mult visate

Clientii vor face alegerile direct in magazinele Altex si Media Galaxy, dar si online

Oferta de lansare include peste 10.000 de pachete turistice, la cele mai bune preturi, catre tari precum Grecia, Egipt, Turcia, Dubai, Croatia, Spania, Portugalia si destinatii exotice consacrate ale agentiei Karpaten Turism – Maldive, Republica Dominicana, Kenya sau Zanzibar. In plus, zilnic, clientii pot verifica ofertele Last minute disponibile atat pe platforma online www.altextravel.ro, cat si in magazine.

Prin Altex Travel, compania propune servicii turistice create special pentru clientii sai , care sa le ofere acestora vacantele dorite, cu un raport pret-calitate superior. Ca noutate, acestea se pot achizitiona si in rate lunare egale, prin intermediul serviciului de creditare din magazine si online prin Credex, pentru servicii turistice in valoare de pana la 30.000 lei, cu perioada de rambursare intre 3 luni si 5 ani. De asemenea, clientii au posibilitatea de a achizitiona asigurari storno si de calatorie.

Altex Travel se adreseaza clientilor care vor sa calatoreasca si vine in completarea gamei de produse si accesorii de vacanta oferite de Altex prin camere foto, boxe portabile, casti, genti de voiaj, produse de protectie solara, din care clientii isi pot alcatui un bagaj de calatorie ideal pentru un concediu reusit.

,,Suntem o companie extrem de atenta la nevoile clientilor nostri, iar Altex Travel este modul nostru de a reactiona la cererea pietei. Altex Travel ofera o gama variata de servicii turistice atat in tara cat si in strainatate. Ne propunem sa devenim un jucator important pe piata, sa ne diversificam portofoliul de produse si destinatii si sa oferim clientilor nostri preturi mici la vacantele mult visate”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex Romania.

,,Acest nou parteneriat este un pas firesc ȋn dezvoltarea noastra, ca touroperator. Avem deja peste 20 de ani de experienta ȋn piata locala de turism si am demonstrat, chiar si ȋn pandemie, cand industria era la cel mai scazut nivel, ca putem oferi clientilor experiente de calatorie memorabile si, mai ales, sigure. Ne bucuram ca, prin intermediul Altex Travel, mai multi turisti romani vor avea acces la pachetele noastre si ȋi asiguram ca vom pastra aceeasi calitate a serviciilor”, a declarat Alexandru Marginean, Manager General Karpaten Turism.

Luna trecuta, Karpaten Turism a castigat Premiul 1 la categoria Best Initiative for Supporting Global Tourism, pentru lansarea ȋn premiera a zborurilor charter catre Maldive si alte destinatii exotice, la Gala TopHotel Awards 2021.

Prin reteaua de magazine Altex si Media Galaxy, clientii au acces intr-un singur loc la toate serviciile menite sa le imbunatateasca experienta de cumparare si sa le salveze timp in alegerile facute: de la servicii de consultanta in achizitia de servicii de energie si gaze, la posibilitatea de livrare acasa in aceeasi zi, inclusiv in weekend, rabla pentru electrocasnice sau optiunea achizitionarii de asigurari pentru locuinte sau asigurari CASCO, solutii de creditare personalizata, livrare planificata, retur oriunde, „click&collect”

Vacantele disponibile prin Altex Travel se pot rezerva si achizitiona in magazinele Altex si Media Galaxy la biroul Altex Travel si online, pe www.altextravel.ro

Despre ALTEX Romania

Altex Romania este lider pe piata de retail din Romania, cu 125 magazine deschise in tara. In peste 28 de ani de provocari, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pietei de produse electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania.

Inca de la infiintare, compania Altex si-a propus sa ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor si solutii de finantare accesibile.

Altex ofera clientilor o gama variata de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebelusi, articole pentru copii, biciclete electrice, masini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer conditionat, jocuri pentru PC si diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming si multe alte produse.

Serviciul de 2X diferenta versus alte magazine online sau offline asigura clientilor cel mai mic pret din Romania.

Pentru a-si ajuta clientii sa aiba acces la finantare, Altex a infiintat Credex, o companie de credite de consum, care ofera solutii optime de finantare la dobanzi scazute, pentru achizitia articolelor de pe website si din reteaua nationala de magazine.

Despre Karpaten Turism

Karpaten Turism este una dintre cele mai mari agentii turoperatoare din Romania, specializata in organizarea de pachete si servicii turistice complexe, atat pe plan local, cat si peste hotare.

Fondata in anul 1996, Karpaten Turism a fost una dintre primele agentii turoperatoare care s-a dedicat promovarii atractiilor turistice din Romania si atragerii de turisti straini, reusind de-a lungul timpului sa devina lider de piata in organizarea de circuite, croaziere si sejururi.

Agentia a primit titlul de ,,Cea mai buna agentie de Incoming din Romania” din partea TopHotelAwards in 2016, 2018 si 2019.

Autori

foto
ALTEX ROMANIA SRL
foto
KARPATEN TURISM SRL