loader
Allianz-Tiriac elimina barierele in ingrijirea sanatatii si pune la dispozitia clientilor un asistent virtual care ofera recomandari medicale in cateva minute

Allianz-Tiriac elimina barierele in ingrijirea sanatatii si pune la dispozitia clientilor un asistent virtual care ofera recomandari medicale in cateva minute

Allianz-Tiriac Asigurari, liderul pietei de asigurari de sanatate, elimina barierele, generate de criza coronavirusului, in ingrijirea sanatatii si pune la dispozitia clientilor sai un asistent virtual, DoctorChat

• Cu ajutorul DoctorChat, clientii cu asigurari de sanatate au acces la medici printr-un simplu SMS sau direct din WhatsApp, Telegram, Viber, fara programare.

• DoctorChat preia orice intrebare sau ingrijorare legata de starea de sanatate, iar confidentialitatea informatiilor este asigurata.

• DoctorChat este disponibil 24/7, chiar fara o conexiune la internet.

Allianz-Tiriac Asigurari, liderul pietei de asigurari de sanatate, elimina barierele, generate de criza coronavirusului, in ingrijirea sanatatii si pune la dispozitia clientilor sai un asistent virtual, DoctorChat, care ofera, in doar cateva minute, raspunsuri la probleme sau ingrijorari medicale, fara programare.

DoctorChat, o solutie inovatoare bazata pe inteligenta artificiala, este rezultatul unei colaborari cu Allianz Partners, parte a Allianz Group.

Ceea ce diferentiaza DoctorChat de alte servicii de consultanta medicala la distanta este usurinta in accesare, rapiditatea cu care sunt generate raspunsurile, precum si faptul ca accesul la recomandarile medicilor generalisti se face direct prin SMS sau prin aplicatiile favorite ale clientilor, precum WhatsApp, Telegram sau Viber. Serviciul poate fi accesat 24/7 si nu necesita instalarea unei aplicatii dedicate.

Prin intermediul DoctorChat poate fi adresata orice preocupare referitoare la starea de sanatate, de la intrebari precum “Cum sa interpretez rezultatul acestor analize de sange?”, “Am uitat sa imi iau medicamentatia la timp, cum trebuie sa procedez?”, pana la “Pot fi urmatoarele simptome …. semnele unei infectari cu coronavirus?”.

Serviciul este disponibil deja tuturor clientilor care detin o asigurare de sanatate Allianz-Tiriac, iar numarul de intrebari care pot fi adresate este nelimitat.

Contextul actual ne-a dovedit inca o data cat de importanta este ingrijirea sanatatii, dar in acelasi timp a ridicat dificultati pentru pacienti in accesarea unor servicii medicale de rutina. Prin intermediul DoctorChat, clientii cu asigurari de sanatate oferite de Allianz-Tiriac pot avea acces rapid la sfatul medicului printr-un SMS, fara a fi necesara o conexiune la internet sau un telefon inteligent. Eliminam astfel ingrijorarile inutile ale clientilor nostri si oferim o alternativa la accesarea de informatii neavizate de pe internet”, a declarat Marilena Barliga, Director Market Management si Comunicare, Allianz-Tiriac Asigurari.

Pentru a accesa DoctorChat, clientii trebuie sa urmeze doi pana la patru pasi simpli, in functie de mijlocul de comunicare ales.

Astfel, la conectarea prin aplicatia favorita pasii sunt urmatorii:

1. Se activeaza contul DoctorChat pe site-ul allianz-tiriac.abi.ai

2. Se introduce CNP-ul, numele, numarul de telefon si adresa de e-mail

3. Se selecteaza aplicatia de comunicare preferata (WhatsApp, Viber, Telegram)

4. Se poate incepe o conversatie cu DoctorChat.

In cazul in care clientii nu dispun de o conexiune la internet, activarea DoctorChat se face prin trimiterea unui SMS care contine CNP-ul la numarul de telefon +40 371 700 807. Dupa trimiterea SMS-ului clientii pot incepe sa utilizeze DoctorChat.

Tehnologia de inteligenta artificiala pe care se bazeaza DoctorChat presupune un proces de invatare automata care face ca platforma sa se imbunatateasca cu fiecare interactiune,  asigurand totodata alocarea celui mai bun medic in functie de situatie.

Toate informatiile transmise prin DoctorChat sunt criptate, confidentialitatea conversatiilor este asigurata, iar numele si detaliile de contact ale utilizatorilor nu sunt transmise fara permisiune nici macar medicilor care trateaza cazurile respective.

Despre Allianz-Tiriac Asigurari

Allianz-Tiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari si cel mai valoros brand de asigurari din lume, potrivit celei mai recente evaluari Interbrand. In Romania, compania se bucura de stabilitate financiara si de increderea clientilor de peste 25 de ani.

Rolul nostru este sa fim alaturi de oameni, sa le aratam cum sa isi gestioneze neprevazutul din viata lor si sa ii indrumam, astfel incat sa-si poata pastra si imbunatati calitatea vietii, a comunitatilor din care fac parte sau a afacerii. Succesul Allianz-Tiriac sta in echipa de peste 4.000 de profesionisti care se afla in spatele fiecarei reusite a companiei.

Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile care ne definesc.

Autori

foto
ALLIANZ - TIRIAC ASIGURARI SA