loader
Cea de-a V-a editie a competitiei EY Entrepreneur Of The Year ™ cauta antreprenori care contribuie la dezvoltarea sustenabila a Romaniei

Cea de-a V-a editie a competitiei EY Entrepreneur Of The Year ™ cauta antreprenori care contribuie la dezvoltarea sustenabila a Romaniei

EY Romania lanseaza astazi noua editie EY Entrepreneur Of The Year. Ajuns la cea de-a V-a editie, programul descopera antreprenorii locali cu viziune, lideri agili care abordeaza inovator provocarile prezentului si au un impact pozitiv in comunitati.

EY Romania lanseaza astazi noua editie EY Entrepreneur Of The Year. Ajuns la cea de-a V-a editie, programul descopera antreprenorii locali cu viziune, lideri agili care abordeaza inovator provocarile prezentului si au un impact pozitiv in comunitati.

Antreprenorul care va fi desemnat castigator va reprezenta Romania in cadrul competitiei globale EY World Entrepreneur Of The Year, a carei gala va avea loc la Monaco in iunie 2021.

In cadrul celei de a V-a editii a competitiei locale, pe langa marele titlu EY Entrepreneur Of The Year, se vor acorda premiul EY Emerging Entrepreneur Of The Year in Technology si premiul de excelenta unei afaceri de familie de succes - Family Business.

In plus, avand in vedere contextul social si economic pe care il traversam, au fost adaugate doua noi categorii:

  • Social Responsibility in the context of Covid-19 (Responsabilitate sociala in perioada Covid-19)

  • The most successful business transformation during the Covid-19 period (Cea mai de succes transformare a unui business in perioada pandemiei Covid-19)

Prin competitia EY Entrepreneur Of The Year ™ ne propunem sa descoperim si sa recunoastem meritele celor care continua sa inoveze si sa creeze locuri de munca, lideri care reusesc sa depaseasca momentele dificile create de criza pandemica si care contribuie activ la construirea unei lumi care functioneaza mai bine. EY World Entrepreneur of the Year ™ este singura competitie globala a antreprenorilor, care premiaza lideri de succes din intreaga lume. Anul acesta suntem la cea de-a V-a editie la nivel national, avand in acelasi timp o traditie de peste 30 de ani la nivel global”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania si Moldova si Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrala si de Sud-Est si Regiunea Asiei Centrale.

Editia EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2020 va avea urmatorul calendar:

  • Inscrierea candidatilor: 8 iulie – 25 septembrie 2020

  • Interviuri cu antreprenorii candidati: 25 septembrie – 13 noiembrie 2020

  • Prima si a doua runda de jurizare: 12 ianuarie 2021 si 26 ianuarie 2021

  • Gala de premiere EY Entrepreneur Of The Year din Bucuresti: 25 martie 2021

  • Gala EY World Entrepreneur Of The Year din Monaco: iunie 2021.

Juriul independent este alcatuit din 3 antreprenori si 2 executivi de top, dintre care si castigatorul editiei anterioare, Ovidiu Sandor, Fondator si CEO Mulberry Developments (Presedintele juriului), Mihaela Bitu, CEO ING Bank, Rucsandra Hurezeanu, Fondator si CEO Ivatherm, Cristian Rusu, fondator si CEO Casa Rusu si Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Candidatul se poate inscrie singur sau poate fi nominalizat, cu acordul acestuia, de catre o alta persoana (un partener, consultant, client, furnizor, angajat, membru al familiei etc.).

Conditiile de eligibilitate pentru programul EY Entrepreneur Of The Year sunt urmatoarele: antreprenorul trebuie sa aiba o afacere care sa fie infiintata de cel putin 3 ani, sa aiba flux constant de venituri de cel putin 2 ani si un numar minim de 10 angajati. Candidatul trebuie sa joace un rol activ in afacere si sa detina o parte semnificativa din capitalul subscris al firmei (minim 20%). Nationalitatea romana nu conditioneaza participarea in competitie, este important insa ca operatiunile afacerii sa se desfasoare in cea mai mare parte in Romania.

In cadrul acestei editii, echipa EY Romania va acorda un premiu pentru Responsabilitate sociala in perioada Covid -19 antreprenorilor care s-au implicat in protejarea comunitatilor si un premiu de excelenta unei afaceri de familie din Romania, care va dovedi ca este pregatita pentru o tranzitie armonioasa catre o noua generatie si catre un business sustenabil. In editia anterioara, premiul Family Business Award a fost castigat de familia Boromiz, care conduce grupul Boromir.

Premiul Cea mai de succes transformare a unui business in perioada pandemiei Covid-19 va fi acordat afacerii care a demonstrat flexibilitate si adaptabilitate la noile realitati din mediul de business induse de criza sanitara globala, de catre sponsorul competitiei LGT Bank.

Pentru mai multe detalii despre program si pentru inscrieri, va rugam accesati eoy.eyromania.ro.

Autori

foto
ERNST & YOUNG SERVICE SRL