loader
Sevan Kaloustian, Managing Director al Janssen - Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson, a fost ales membru in Consiliul Director al ARPIM

Sevan Kaloustian, Managing Director al Janssen - Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson, a fost ales membru in Consiliul Director al ARPIM

Cu peste 10 ani de experienta in industria farmaceutica, Sevan Kaloustian a avut un rol cheie in compania Janssen

Sevan Kaloustian a fost ales membru al Consiliului Director al Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM) in cadrul Adunarii Generale, la finalul lunii iunie. Sevan Kaloustian a preluat rolul de Managing Director al Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson in Romania la sfarsitul anului trecut. Prin aceasta noua pozitie in cadrul ARPIM, compania isi va intari misiunea in plan local si va contribui la dezvoltarea sistemului de sanatate prin colaborare si dialog deschis cu autoritatile si stakeholderii din domeniul sanatatii.

Cu peste 10 ani de experienta in industria farmaceutica, Sevan Kaloustian a avut un rol cheie in compania Janssen, ocupand diferite pozitii in cadrul mai multor tari, contribuind la misiunea companiei. A absolvit un Doctorat in Farmacologie si un program de masterat in farmaco-economie, ambele in cadrul Universitatii Montreal, Canada, continuand apoi cu un program post-doctoral la Academia Sinica din Taiwan si un curs de specializare digitala in cadrul Columbia Business School, New York.

Imbunatatirea vietii pacientilor este obiectivul nostru principal, iar eforturile noastre in cadrul ARPIM sunt directionate catre asigurarea unui mediu mai bun pentru pacientii romani si pentru societate. Alaturi de colegii mei, voi contribui la cresterea impactului actiunilor noastre, la accelerarea accesului la medicamente inovatoare, continuand efortul comun privind  taxa clawback, modelul de stabilire a preturilor,  predictibilitatea reinoirii listei de medicamente compensate si conturarea unei legislatii mai favorabile studiilor clinice. Credinta mea este ca pacientii romani au dreptul la standarde europene de sanatate. Vom continua imbunatatirea calitatii sistemului de sanatate si a sperantei de viata, construind in acelasi timp un mediu economic stabil si predictibil.”, a declarat Sevan Kaloustian Managing Director al Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson in Romania.

Compania a fost permanent  un membru semnificativ in ARPIM si un promotor activ al obiectivelor si initiativelor comune ale asociatiei.

Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM) este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, apolitica si independenta, avand ca misiune facilitarea accesului pacientilor romani la progresele industriei farmaceutice, inclusiv in materie de cercetare si dezvoltare de noi tratamente. ARPIM este membru afiliat al Federatiei Europene a Asociatiilor si Industriilor Farmaceutice (EFPIA) din 2004.

Despre Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson

In cadrul Janssen, lucram pentru a crea un viitor in care afectiunile sunt de domeniul trecutului. Noi suntem Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson si ne concentram activitatea pentru a transforma aceasta perspectiva in realitate pentru pacientii din intreaga lume. Luptam impotriva bolilor prin stiinta, imbunatatim accesul prin mecanisme inovatoare si vindecam lipsa de speranta prin pasiune. Activitatea noastra este dedicata acelor domenii medicale in care putem face cea mai mare diferenta: oncologie, neurostiinte, imunologie, boli infectioase si vaccinuri, boli cardiovasculare si de metabolism si hipertensiune pulmonara. Pentru mai multe informatii, vizitati www.janssen.com si www.janssen.ro

Despre Johnson & Johnson

In cadrul Johnson & Johnson, credem ca o sanatate buna sta la baza vietilor vibrante, a comunitatilor prospere si a progresului. De aceea, de mai bine de 130 de ani, am depus toate eforturile pentru a mentine sanatatea oamenilor, la orice varsta si in orice etapa a vietii. Azi, in calitate de cea mai mare si mai extinsa companie din lume dedicata ingrijirii sanatatii, ne intarim angajamentul de a ne folosi aceasta dimensiune in slujba binelui. Facem eforturi sa imbunatatim accesul si accesibilitatea, sa cream comunitati mai sanatoase si sa oferim posibilitatea tuturor oamenilor, oriunde s-ar afla, sa aiba o buna sanatate mintala, un corp sanatos si sa beneficieze de un mediu inconjurator sanatos. Cu pasiune, stiinta si prin inovatie ne propunem sa schimbam profund traiectoria sanatatii pentru umanitate. Aflati mai multe pe www.jnj.com.

Autori

foto
JOHNSON & JOHNSON ROMANIA SRL