loader
Alina Dimitriu este noul lider al diviziei de Audit din cadrul EY Romania

Alina Dimitriu este noul lider al diviziei de Audit din cadrul EY Romania

Alina Dimitriu are o experienta de peste 25 de ani in audit extern si intern pentru clienti din sectorul bancar, asigurari, imobiliare si alte sectoare, inclusiv companii listate

Alina Dimitriu, Partener, Audit si servicii conexe, preia, incepand cu luna iulie 2021, pozitia de lider al diviziei de Audit din cadrul EY Romania.

Alina Dimitriu are o experienta de peste 25 de ani in audit extern si intern pentru clienti din sectorul bancar, asigurari, imobiliare si alte sectoare, inclusiv companii listate. Ea a coordonat diverse proiecte locale si internationale, cooperand indeaproape cu mai multe linii de servicii din cadrul companiei si cu autoritatile de reglementare locale si europene.

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania si Moldova si Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrala si de Sud-Est si Regiunea Asiei Centrale (CESA): „In calitatea sa de lider de audit, Alina va contribui la dezvoltarea echipelor noastre de audit si la transformarea bazata pe tehnologie, menita sa furnizeze valoare adaugata clientilor nostri in contextul unui audit de calitate.”

Iesirea din pandemie vine cu oportunitati enorme de crestere, dar aceasta crestere trebuie sa ramana sustenabila. Oamenii sunt cel mai important activ al nostru si vom continua sa le oferim oportunitati de dezvoltare si sa le recunoastem eforturile si contributia. In acelasi timp, vom transforma ceea ce facem si modul in care o facem, concentrandu-ne pe clienti si pe cerintele acestora, pe calitate, oferind servicii de audit bazate pe date si tehnologie, anticipand complexitatea si riscul si atragand talente exceptionale”, a declarat Alina Dimitriu, Partener, Lider al diviziei de Audit, EY Romania.

Alina Dimitriu are o diploma de licenta in Inginerie si este Expert Contabil Autorizat (FCCA), Auditor Intern Certificat (CIA), Auditor Extern Certificat (CAFR) si Expert Contabil (CECCAR).

Despre EY Romania

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 298.000 de angajati in peste 700 de birouri in 150 de tari si venituri de aproximativ 37,2 miliarde de USD in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2020. Reteaua noastra este cea mai integrata la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajuta sa le oferim clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume.

Prezenta in Romania din anul 1992, EY este liderul de pe piata serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, juridica, strategie si tranzactii, consultanta catre companii multinationale si locale. Avem birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau. EY Romania s-a afiliat in 2014 singurei competitii de nivel mondial dedicata antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Castigatorul editiei locale reprezinta Romania in finala mondiala ce are loc in fiecare an, in luna iunie, la Monte Carlo. In finala mondiala se acorda titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informatii, vizitati pagina noastra de internet: www.ey.com

Autori

foto
ERNST & YOUNG SRL