loader
Eleni Skoura se alatura echipei ING Bank Romania ca Head of Retail

Eleni Skoura se alatura echipei ING Bank Romania ca Head of Retail

Eleni il succede pe Javier Montes-Pita, cel care a condus divizia de retail in ultimii trei ani si care a preluat recent o noua pozitie de management in cadrul ING Group

Incepand cu 23 august, Eleni Skoura se va alatura echipei ING Bank Romania, preluand pozitia de Head of Retail Banking si membru al Comitetului Executiv al bancii. In acest rol, ea va conduce o echipa de peste 400 de angajati si va coordona toate activitatile, produsele si serviciile ce raspund nevoilor clientilor persoane fizice. Eleni il succede pe Javier Montes-Pita, cel care a condus divizia de retail in ultimii trei ani si care a preluat recent o noua pozitie de management in cadrul ING Group.

Perioada ultimilor trei ani a fost efervescenta si productiva pentru ING. Am accelerat implementarea de noi functionalitati si produse, cu precadere din sfera digitala, ceea ce ne-a pozitionat constant in topul clasamentelor privind preferintele clientilor si a experientei de banking oferite. Am evoluat si ne-am maturizat din multiple perspective. Suntem mandri de rezultatele obtinute si totodata recunoscatori lui Javier si echipei Retail Banking pentru eforturile si dedicarea lor.”, a declarat Mihaela Bitu, CEO ING Bank Romania.

Eleni Skoura are peste 20 de ani de experienta in domeniul bancar, avand o bogata expertiza in domeniul Retail Banking. In prezent, este Director Executiv al diviziei Retail Products & Segments la BCR ERSTE Romania. Anterior, a detinut diverse functii de management in domeniul retail banking in cadrul Garanti Bank si Piraeus Bank.

Suntem bucurosi sa o intampinam in curand pe Eleni in echipa noastra. Am incredere ca experienta sa cuprinzatoare si profilul sau special de lider vor contribui la dezvoltarea pe mai departe a bancii noastre. Eleni, impreuna cu echipa, au misiunea de a continua implementarea strategiei noastra de crestere, cu accent pe inovatie, digitalizare si oferirea unei experiente de banking de calitate, orientata catre nevoile clientilor. Anii urmatori vor fi cu siguranta provocatori, dar vor aduce si oportunitati interesante, pe care sper sa le fructificam cu succes.”, a adaugat Mihaela Bitu, CEO ING Bank Romania.

ING

ING Bank Romania este parte a ING Group, institutie financiara internationala globala, care ofera servicii bancare unui numar de peste 38,8 de milioane de clienti individuali, companii sau institutii din peste 40 de tari.

Infiintata in 1994, ING Bank Romania este a patra banca in top 10 banci locale, conform activelor, si singura banca cu crestere organica, fara achizitii de portofolii de clienti sau alte banci. ING Bank Romania este o banca universala cu peste 1,6 milioane de clienti din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri si Mid-Corporate si Wholesale Banking.

Misiunea ING este aceea de a-i sustine pe oameni sa fie cu un pas inainte, in viata si in afaceri.

Autori

foto
ING BANK N.V. AMSTERDAM SUCURSALA BUCURESTI