loader
Oracle a achizitionat GloriaFood pe 25 iunie 2021. Radu si Asociatii SPRL a asistat vanzatorul

Oracle a achizitionat GloriaFood pe 25 iunie 2021. Radu si Asociatii SPRL a asistat vanzatorul

GloriaFood, societate ce ofera solutii software inovatoare dedicate industriei HORECA globale, a fost achizitionata de Oracle

Radu si Asociatii SPRL a oferit asistenta juridica vanzatorilor cu privire la aspectele de drept romanesc ale acestei tranzactii complexe in care cumparatorul a fost o companie din SUA. Echipa multidisciplinara a Radu si Asociatii SPRL si-a desfasurat activitatea sub supervizarea lui Radu Diaconu, Managing Partner, si a fost coordonata de Stefan Mantea, Senior Managing Associate. Din echipa au mai facut parte Nicoleta Gheorghe (Regulatory), Claudia Grosu (IP & Commercial) si Adina Nitescu (Corporate).

Mihai Anghel, Asociat in cadrul GloriaFood, a declarat: „Multumesc echipei Radu si Asociatii SPRL pentru asistenta juridica oferita pe intreg parcursul procesului de vanzare. Apreciez aportul pe care Stefan Mantea l-a avut la finalizarea cu succes a tranzactiei.

 „Le multumim clientilor nostri - Oliver Auerbach, Mihai Anghel si Cosmin Ancuta - pentru increderea acordata. Ne bucuram ca am fost implicati in aceasta tranzactie de anvergura. Le multumim totodata pentru colaborare celorlalti consultanti ai vanzatorilor - Phillip Courten si Dinesh Moorjani (Telegraph Hill Advisors), Ted Cominos, Cristina Audran-Proca si Evan W. Johnson (Eversheeds Sutherland)”, a spus Stefan Mantea.

Despre Radu si Asociatii SPRL

Radu si Asociatii SPRL este o societate de avocati ce ofera servicii juridice complete, care includ atat servicii de consultanta juridica cat si asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata, avand o practica importanta de controverse si dispute fiscale.

Radu si Asociatii SPRL este membra a societatilor din grupul Ernst & Young Global Ltd si face parte din reteaua globala EY Law, aflata in plina expansiune, in cadrul careia lucreaza peste 2400 de avocati in mai mult de 90 de jurisdictii.

Chambers Global 2019 a recunoscut practica noastra de Corporate/M&A in timp ce Chambers Europe 2019, 2020 si 2021 au plasat practica noastra de Controverse si Dispute Fiscale pe banda 1. Totodata, The Legal 500 Europe, Middle East and Africa 2019, 2020 si 2021 au premiat practica noastra de Drept Comercial, Drept Societar si M&A, editiile 2020 si 2021 plasand practica de Controverse si Dispute Fiscale pe pozitia 1.

Pentru informatii suplimentare cu privire la societatea noastra de avocati va rugam accesati www.ra-law.ro.

Autori

foto
RADU SI ASOCIATII SPRL