loader
Alex Garmash preia rolul de Merchant Ecosystem Leader la tbi bank

Alex Garmash preia rolul de Merchant Ecosystem Leader la tbi bank

Cu peste 23 de ani de experienta in corporatii si in consultanta in management, Alex a lucrat pe mai multe continente si in medii economice diverse

tbi bank anunta venirea lui Alex Garmash, un specialist in management din Australia, in pozitia de Merchant Ecosystem Leader. Avand vaste cunostinte si expertiza in zona de management, acesta va ghida si gestiona activitati comerciale cheie, incurajand colaborarea cu comerciantii parteneri de pe pietele strategice ale bancii, respectiv Romania, Grecia si Bulgaria.

Cu peste 23 de ani de experienta in corporatii si in consultanta in management, in industrii precum financiar-bancar, energie, auto, sanatate sau minerit, Alex a lucrat pe mai multe continente si in medii economice diverse: de la piete emergente precum Ucraina, Brazilia, Thailanda si Indonezia pana la economii dezvoltate precum Australia, Noua Zeelanda si Elvetia. Inainte de a se alatura tbi, Alex s-a ocupat de zona de business transformation la o firma globala de consultanta, Alvarez & Marsal, in calitate de Senior Director. A lucrat, de asemenea, in pozitia de COO/CFO in domeniul auto si a condus departamentul de reorganizari in Australia si Asia in calitate de vicepresedinte senior la McKinsey & Company.

Alex a obtinut un MBA la London Business School (Marea Britanie) si un master in economie internationala la National Economic University din Kiev (Ucraina). De asemenea, are diplome postuniversitare in strategie, crestere si securitate cibernetica de la Harvard Business School, Wharton Business School si University of Oxford. Este membru certificat al Australian Institute of Company Directors.

Sunt foarte incantat sa ma alatur tbi si sa conduc departamentul de Merchant Ecosystem. Vad un mare potential de crestere a afacerilor partenerilor nostri comercianti prin oferirea de planuri de rate si finantare rapida pentru clientii lor. Ma bucur ca voi lucra cu o echipa atat de pasionata cum este cea de la tbi pentru a aduce cea mai buna experienta pentru clienti in eCommerce si in finantarea in magazin si BNPL pe pietele din Romania, Bulgaria si Grecia”, a spus Alex Garmash, Merchant Ecosystem Leader, tbi.

Ambitia bancii, sub conducerea lui Alex, este de a face din aplicatia tbi bank principalul punct de contact intre consumatori si comercianti - unde cumparaturile si vanzarile se fac usor, flexibil si instant. In acelasi timp, asigurarea accesului rapid la metodele alternative de plata ale bancii in cele peste 23.000 de locatii ale comerciantilor parteneri ramane o prioritate pentru echipa de  Merchants Ecosystem.

Suntem lideri in ceea ce priveste finantarile in rate in regiunea noastra si avem relatii foarte solide, integrate si pe termen lung cu toate tipurile de comercianti, de la cei mai mari jucatori din comertul electronic pana la magazinele mici. Credem ca aducerea consumatorilor mai aproape de acesti comercianti, prin furnizarea de informatii despre obiceiurile si interesele lor de cumparaturi, reprezinta un viitor contextualizat al afacerii noastre. Avand in echipa un manager cu o experienta exceptionala cum este Alex, acest viitor este si mai aproape”, spune Petr Baron, CEO, tbi fs.

Autori

foto
TBI BANK EAD SOFIA - SUCURSALA BUCURESTI