loader

ALD Automotive semneaza un contract cu British American Tobacco

ALD Automotive, unul dintre liderii pietei de leasing operational si management de flota din Romania, si British American Tobacco (Romania) au semnat un contract prin care ALD Automotive va gestiona prin leasing operational full service flota auto a BAT.

Astfel, British American Tobacco a externalizat finantarea si administrarea flotei sale nationale. Prin semnarea acestui acord, BAT devine unul dintre primii 10 clienti ai ALD Automotive in ceea ce priveste marimea flotei, alaturi de companii din industrii precum farma, servicii financiare sau telecom.


„Sunt incantat sa urez bun venit noului nostru client, BAT Romania. Faptul ca o noua companie globala ne acorda increderea de a-i finanta si gestiona flota auto demonstreaza inca o data ca experienta noastra de peste 9 ani pe piata din Romania si gama completa de servicii de calitate pe care o oferim sunt extrem de apreciate de catre partenerii nostri. Vom continua sa dezvoltam programe care aduc clientilor nostri un plus de valoare in ceea ce priveste intreaga experienta ALD Automotive si sa fim mereu cu un pas inaintea trend-urilor din piata in care activam”, spune Shane Dowling, Director General ALD Automotive.


Contul BAT a fost castigat de ALD Automotive in urma unei licitatii si implica finantarea si administrarea flotei companiei, in care este inclusa o gama larga de servicii precum: mentenanta, gestionarea asigurarilor si a daunelor, asistenta 24/7 si schimbarea anvelopelor. De asemenea, angajatii BAT vor beneficia de instrumentele unice pe care ALD Automotive le pune la dispozitia clientilor sai: aplicatia pentru smartphone ALD mobile, serviciul inteligent prin care pot fi localizati furnizorii de servicii si ALD carselector, aplicatia online dedicata configurarii si selectiei vehiculelor.

Autori

foto
ALD AUTOMOTIVE SRL