loader
3house deschide doua noi etaje in spatiul de co-working din centrul Bucurestiului cu o investitie de 900 mii euro

3house deschide doua noi etaje in spatiul de co-working din centrul Bucurestiului cu o investitie de 900 mii euro

3house, noul concept de spatii de lucru all-inclusive in regim co-work, anunta extinderea cu doua noi etaje a spatiului de co-working 3house Universitate, aflat in cladirea Unimed din spatele Teatrului National Bucuresti.

Incepand din iulie 2019, suprafata totala operata este de 1.700 mp, iar compania planifica sa adauge o noua locatie de 3.400mp in cladirea Equilibrium dezvoltata de Skanska in Floreasca, in toamna acestui an.

Spatiul de co-working 3house Universitate deschis si operat de la finalul anului trecut aproape si-a triplat suprafata pana la 1.700 mp pentru a oferi mai multe birouri de lucru, in contextul unui grad de ocupare de 90% inainte de inaugurarea celor doua noi etaje. Locatia 3house Universitate inseamna acum Parter + Mezanin + Etaj 1 pe strada Tudor Arghezi nr 8-10, Bucuresti. Spatiul de co-work are o capacitate de pana la 200 de persoane distribuite in zone amenajate pentru a primi echipe in birouri dedicate, 2 zone de open-space, spatii de sedinte si un spatiu modular pentru evenimente, cu o capacitate de pana la 120 de persoane. Investitia totala in amenajarea spatiului 3house Universitate a fost de peste 900 mii euro.

Suntem incantati de faptul ca deschidem portile unui nou spatiu de cowork in centrul orasului. Proiectul de la Universitate reprezinta un pas inainte in angajamentul nostru de a oferi servicii din ce in ce mai complexe clientilor nostri. Facem acest lucru prin designul spatiilor, prin modul in care construim spiritul comunitatii si nu in ultimul rand prin atentia pe care o acordam zonei de gastronomie. In curand vom deschide si prima cafenea-bistro in aceasta locatie, urmand sa ducem conceptul mai departe si in proiectul de la 3house Floreasca.”,  este de parere Vlad CraioveanuCEO si fondator 3house si Impact Hub Romania.

3house ofera o noua abordare a mediului de lucru ideal pornind de la nevoile identificate la companii si echipele lor. De la design si pana la calitatea si diversitatea serviciilor, 3house construieste experiente pentru membrii sai, pe parcursul unei zile de lucru, ajutandu-i sa devina mai buni in tot ceea ce isi propun.  Aici se regasesc birouri pentru echipe de diferite marimi, complet echipate si mobilate, zone de co-working si de relaxare, sali de sedinte, un spatiu de evenimente si un bistro marca proprie. Lor li se adauga servicii integrate pentru companii si echipele lor precum si o serie de beneficii axate pe cresterea calitatii vietii individuale. Spatiul de co-work de trei etaje din centrul capitalei ofera birouri all inclusive fie in zona de open- space fie in birouri dedicate  pentru startup-uri, echipe de proiecte sau echipe ale unor companii mari care decid sa iti relocheze o parte din personal sau sa le ofere angajatilor, beneficiul de a lucra din centru. Abonamentele au o flexibiliate crescuta si se adapteaza la nevoile clientilor atat in termen de marime a echipei cat si de numar de ore pe luna. Birourile 3house all-inclusive au fee-uri care variaza de la 25 Eur (acces ad-hoc) pana la 100-250 Eur/luna in zona de co-work sau preturi construite specific pe nevoia fiecarei companii, pentru birourile de echipa.

Urmatorul spatiu 3house va avea aproape 3.400 mp si va fi inaugurat in toamna aceasta in cladirea Equilibrium by Skanska. Locatia este in cea mai compacta zona de birouri – in centrul de nord al Bucurestiului, zona Floreasca-Barbu Vacarescu, dar aproape de metroul Aurel Vlaicu.

In total, anul acesta 3house va opera un spatiu total de peste 5.000 mp de spatii de co-work.

Autori