loader
200 de antreprenori si manageri din Dolj si din judetele invecinate si-au anuntat participarea, pe 3 aprilie 2024, la conferinta Business Evolution cu tema ”Finantare. Digitalizare. Management eficient.” de la Craiova

200 de antreprenori si manageri din Dolj si din judetele invecinate si-au anuntat participarea, pe 3 aprilie 2024, la conferinta Business Evolution cu tema ”Finantare. Digitalizare. Management eficient.” de la Craiova

Road show-ul de conferinte ”Business Evolution” aflat la a 16-a editie anuala, va continua la Suceava pe 24 aprilie 2024

Dupa succesul de la Oradea, unde peste 160 de manageri si antreprenori au participat la Business Evolution, road show-ul de dezvoltare a afacerilor organizat de Doingbusiness.ro care promoveaza solutii si idei, venite de la cele mai performante companii, liderii si specialistii acestora, continua cu editia care va avea loc pe 3 aprilie 2024 la Craiova, de la 8:30, la Hotel Ramada Plaza by Wyndham.

Principalul obiectiv al evenimentului este de a explora solutiile si resursele pentru dezvoltarea sustenabila a companiilor in contextul actualelor provocari. Subiectele de dezbatere vor include finantarea si digitalizarea companiilor, utilizarea AI in vanzari si marketing, noi solutii, strategii si tactici pentru cresterea vanzarilor sau pentru motivarea angajatilor, adaptarea la cerintele in continua schimbare ale clientilor si ale pietei.

In acest context, road show-ul Business Evolution ofera raspunsuri si solutii relevante la cele mai importante intrebari si preocupari ale managerilor si antreprenorilor.

Evenimentul este sustinut de doi Parteneri Institutionali: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia si de Camera de Comert si Industrie Dolj. Partenerul Principal este Raiffeisen Bank Romania, alaturi de Partenerii: Orange Business, Raiffeisen Leasing Romania, DELL Technologies, AS Computer, Dent Estet, DigiQuery, Evolution Advisers EMEA, Tudor Galos Consulting, Wise Money Fonduri Europene, Kompass Romania si Domeniul Dragasi.

Agenda conferintei include doua sesiuni care abordeaza strategii pentru dezvoltare si prezentari practice dupa cum urmeaza:

08:30 – 09:00 – Inregistrarea participantilor

09:00 – 11:00 – Strategii pentru dezvoltare, evolutia mediului de afaceri

• Alexandru Stanescu, Director General, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia

• Dr. Ing. Gabriel Vladut, Presedinte, Camera de Comert si Industrie Dolj

• Monica Rauta, Director Regional IMM Lunca Dunarii, Raiffeisen Bank Romania

• Ionut Enache, Manager Vanzari Regiunea Tara Romaneasca, Raiffeisen Leasing

• Cristian Turcin, Cloud, Colocation & Professional Services Product Manager, Orange Business

11:00 – 11:30 – Pauza de cafea si networking

11:30 – 14:00 – How To...? – Prezentari aplicate si discutii interactive

• Alina Ungurianu, Chief Executive Officer, Wise Money Fonduri Europene

• Irina Vijoli, Founding Partner, DigiQuery

• Anda Marian, Founding Partner, Evolution Advisers EMEA

• Tudor Galos, Senior Consultant, Tudor Galos Consulting

• Dumitru Ion, CEO, Doingbusiness.ro si Kompass Romania

Radu Soviani, cunoscut analist si jurnalist economic, va modera discutiile despre solutiile de finantare, evolutie si transformarea digitala sustenabila, cresterea si extinderea ariei vanzarilor, impactul AI in business, dar si aspecte specifice mediului de afaceri local si regional.

Zona de sud-vest a tarii se bucura de o crestere economica constanta, fiind prezente numeroase industrii: productie automobile si piese auto, productie si reparatii material rulant, tehnologia informatiei, agricultura si productie alimentara. Aceasta diversificare economica aduce cu sine provocari si oportunitati serioase.

De aceea revenim la Craiova, dupa 5 ani de pauza, cu caravana de conferinte Business Evolution. Ca de fiecare data aducem solutii si aplicatii integrabile imediat in procesele companiei pentru cresterea sustenabila a afacerilor”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro si Kompass Romania, organizatorul evenimentului.

Participarea la Business Evolution este o oportunitate pentru toti membrii din conducerea companiilor, precum si pentru managerii departamentelor de dezvoltare, IT, vanzari, marketing care vor putea face schimb de idei pentru impartasi cele mai bune practici si a asculta specialistii si expertii invitati ca vorbitori.

De asemenea, conferinta le va oferi participantilor oportunitatea de a relationa cu alti lideri de business si de a obtine informatii despre cele mai recente tendinte si evolutii din diverse industrii.

Parteneri media ai evenimentului sunt: Transilvania Business Magazine, Agerpres, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, Prahova Business, Jurnal de Craiova, Spotmedia.ro, Reusita, SpatiulConstruit.ro si Bucuresti Business.

La conferinta se pot inscrie pana la 3 participanti din cadrul unei firme. Participarea nu implica nicio taxa. Inregistrarile se pot face online la: www.businessevolution.ro

Pentru mai multe informatii persoana de contact este Madalina Popescu: madalina.popescu@doingbusiness.ro.

Alaturati-va conversatiei de pe retelele sociale folosind urmatoarele hashtag-uri: #BusinessEvolution2024, #Transformare, #Finantare, #Digitalizare, #Sustenabilitate

 

                                                                                                                * * *

Despre Business Evolution

De peste 16 ani, Business Evolution este cel mai important road show de conferinte dedicate top managementului companiilor, antreprenorilor, dar si managerilor departamentelor de dezvoltare, IT, financiar, marketing sau vanzari pentru a discuta cele mai recente tendinte si evolutii din mediul macro-enonomic, precum si tendinte si oportunitati. Seria de conferinte Business Evolution ofera participantilor o platforma pentru a face schimb de idei, a impartasi cele mai bune practici si a interactiona cu experti de top in domeniu. Pentru mai multe informatii vizitati: www.businessevolution.ro

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este unul dintre cele mai cuprinzatoare portaluri de afaceri din Romania ce ofera acces la: studii si perspective asupra evolutiilor economice, interviuri cu directori generali si lideri din industrie, cele mai importante stiri de afaceri zilnice, clasamentele celor mai mari companii din Romania, evenimente de afaceri importante, date financiare pe 5 ani pentru 800.000 de companii locale. CEO Conference este cel mai important eveniment pentru liderii de top in afaceri din Romania organizat de doua ori pe an de Doingbusiness.ro in parteneriat cu mari companii din Romania. Aflati mai multe pe: www.doingbusiness.ro

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL