loader
Un lider adevarat este un lider pregatit pentru viitor

Un lider adevarat este un lider pregatit pentru viitor

Interviu cu Oana Ciornei, Managing Partner & Global Amrop University Lead, Amrop Romania

Q: Cum a fost anul 2018 pentru AMROP Romania si care sunt perspectivele pentru anul 2019?

Oana Ciornei: Am avut un an 2018 foarte bun pana acum. In 2017 am devenit lideri de piata (pe baza veniturilor generate de cele doua entitati juridice prin care ne desfasuram activitatea), iar aceasta mare realizare ne-a incurajat sa ne imbunatatim din ce in ce mai mult.

In 2018 ne-am extins si ne-am intarit echipa, am crescut expunerea noastra internationala si colaborarea cu alte birouri Amrop din lume si am dezvoltat in continuare parteneriatul cu clientii nostri la nivel local.

La tot mai multe proiecte suntem rugati sa oferim solutii si sa proiectam, decat sa executam. Investim mai mult timp in intelegerea contextului dat de client si in adaptarea provocarilor cu talentul disponibil pe piata.

Pentru 2019 ne asteptam la o evolutie a pietei usor diferita. Unele industrii vor incetini ritmul de dezvoltare si vor intra intr-o dispozitie de realiniere, cautand talente suplimentare pentru a alimenta cresterea sau dimensiunea corecta. Pe de alta parte, procesele digitale se vor dezvolta in continuare si vor atinge mai multe industrii, de aceea ne asteptam ca talentele din jurul RPA (Robotic Process Automation) si Digital Transformation sa fie din nou in lumina reflectorului.

 

Puteti citi interviul integral, in limba engleza, aici.

 

 

Autori

foto
THE SEARCHERS ADVISORY GROUP SRL