loader
Eu doar imi urmaresc visul

Eu doar imi urmaresc visul

Interviu cu Liviu Dragan, Presedinte - Druid Romania

Q: Druid este un startup la inceput de drum, specializat in inteligenta artificiala si solutii automatizate de chatbots pentru companii. Sunt pregatite afacerile locale pentru o astfel de miscare indrazneata?
Liviu Dragan: Da, sunt pregatite. Exista o dorinta extraordinara pentru companiile locale de a intelege modul in care programele de tipul chatbot vor putea sa le sustina afacerea.

Q: Care a fost dinamica companiei dvs. de la inceputul anului 2019? Care sunt perspectivele pentru viitor?
Liviu Dragan: De la inceputul anului 2019 am dezvoltat si implementat sisteme standard de tipul chatbot pentru diferite industrii: sanatate, retail si distributie, servicii financiare, servicii pentru clienti, utilitati. Datorita parteneriatului nostru tehnologic cu UiPath, vom oferi impreuna cu partenerii nostril solutii AI complete pentru companiile locale. Aceasta strategie reprezinta o piatra de temelie pentru procesul de digitalizare a afacerilor moderne.

Q: Care credeti ca sunt principalele tendinte care vor transforma modul de functionare al afacerilor in urmatorii ani?
Liviu Dragan: Impreuna, robotii RPA (Robotic Process Automation - Ed.) si chatbotii, vor transforma paradigma de lucru in companii. Mobilitatea, self-service-ul si creativitatea vor ghida viata noastra de afaceri. Asta inseamna mai multa autonomie atunci cand faci afaceri si elimini sarcinile repetitive si plictisitoare. Companiile precum Banca Transilvania, BCR, Regina Maria, Farmexpert, Dona, Asirom, BT mic si multi altii folosesc sistemele noastre tip chatbot.

Pentru versiunea completa a articolului, va rugam accesati varianta in limba engleza, aici.

Autori

foto
DRUID SA