loader
Calitatea serviciilor - un factor definitoriu intr-o piata diversificata

Calitatea serviciilor - un factor definitoriu intr-o piata diversificata

Construirea unui viitor durabil pentru generatiile viitoare va ajuta la schimbarea situatiei alarmante a sanatatii dentare si generale a romanilor.

Q: Cum a fost anul 2013 pentru Dent Estet?Care au fost principalele proiecte pe care le-ati dezvoltat? Care au fost principalii factori care au stimulat activitatea dvs? Va rugam detaliati si comentati.  

 

Oana Taban: 2013 a fost un an foarte important in evolutia noastra. Am deschis prima clinica in afara Bucurestiului, am introdus servicii noi si inovative pe piata locala si de asemenea am inceput o rebranduire minutioasa care continua si in 2014.  Anul trecut s-a incheiat si cu o structura de management consolidata, marindu-ne echipa si dezvoltand departamente cheie. Daca ar fi sa mentionam principalele proiecte dezvoltate in 2013, unul dintre cele mai importante ar fi noua clinica DENT  ESTET 4 KIDS deschisa in Timisoara, care s-a bucurat de un feedback extrem de bun din partea publicului din regiune si ne-a consolidat pozitia de leader pe piata de stomatologie pediatrica. In afara de asta, am facut un pas indraznet in afara ariei noastre de activitate, aceea de servicii stomatologice:  am lansat prima Scoala de management in domeniul stomatologic din Romania -  Dental Office Managers. Acest proiect a fost planificat in 2013 cu sustinerea Asociatiei American Dental Office Managers si isi propune sa pregateasca profesionisti in  entry si middle  managementul cabinetelor stomatologice.

 

Pentru versiunea completa a interviului, va rugam accesati varianta in limba engleza, aici.

Autori

foto
DENT ESTET CLINIC SA