loader
Alegerea camionului potrivit conduce la un plus de valoare

Alegerea camionului potrivit conduce la un plus de valoare

Interviu cu STEFANO ALBAROSA, CEO, AIC

Q: Care este parerea dvs. despre anul 2018 in industria dvs. si care sunt asteptarile dvs. pentru anul 2019?

Stefano Albarosa: In "lumea transporturilor" 2018 este un an de revenire. Dupa incetinirea cu 20% in 2017, piata revine la volumul din 2016. Am sentimente amestecate in 2019 si ma astept sa fie o cerere la fel ca in 2018 care sa fie in siguranta.

Q: In calitate de CEO, care sunt principalele provocari pe care le percepeti acum in industria de distributie a vehiculelor comerciale mari? Cat de greu este sa atingi o cota de piata de 5%? Cat de multe vehicule comerciale de mare volum pe zi in vanzari ati fi definit ca fiind un succes intr-un an de lucru, in mediul economic romanesc?

Stefano Albarosa: Principala provocare a industriei de distributie a vehiculelor utilitare grele este   sa fie cat mai aproape de client.

O retea capilara de vanzare si de vanzare, capabila sa surprinda orice nevoie de clienti si sa ofere prompt o solutie eficienta.

Cota de piata si acoperirea retelei de distributie se conecteaza strict si provocarea consta intotdeauna in gasirea unui echilibru corect intre numarul punctelor de vanzare / post vanzare si volumul vanzarilor si afacerii post-vanzare.

Aceasta este a doua oara cand aducem un brand pe piata; vom conduce in 2018, in termen de 18 luni de la inceperea operatiunilor Ford Trucks, sa depasim o cota de piata de 5%. Consider ca acest rezultat este foarte pozitiv, avand in vedere ca, pana in prezent, nu am avut un produs capabil sa satisfaca pe deplin nevoile transportului international pe distante lungi, care reprezinta inca 70% din cererea globala. Am vandut o medie de 2 unitati pe zi de lucru si planificam sa dubleze acest lucru in 2019. Pentru a fi un jucator de succes pe piata, trebuie sa fii printre cei mai mari 3-4 branduri. Aceasta este o tinta pe care am stabilit-o pentru urmatoarele 24 de luni.

 

Puteti citi interviul integral, in limba engleza, aici.

Autori

foto
AUTOMOTIVE INVESTMENT CORPORATION SRL