loader
Omul de afaceri Brad Keywell este EY World Entrepreneur Of The YearTM 2019

Omul de afaceri Brad Keywell este EY World Entrepreneur Of The YearTM 2019

Brad Keywell, CEO al Uptake Technologies Inc., a fost desemnat EY World Entrepreneur Of The YearTM 2019, in cadrul ceremoniei care avut loc la Monaco.

Brad Keywell este al treilea antreprenor american care castiga aceasta competitie antreprenoriala globala. Brad Keywell a fondat Uptake Technologies Inc., un furnizor de software de analiza predictiva, in anul 2014, dupa ce lansase cu succes alte sase companii (inclusiv Gruopon) care, impreuna, au cumulat o valoare de peste 6 miliarde de USD. De la infiintare, Uptake Technologies Inc. a crescut de la 50 la 750 de angajati si a devenit start-up-ul cu cea mai rapida crestere pana la pragul de valoare de 2 miliarde de USD.

In prezent, compania lucreaza cu multe companii industriale, pe care le ajuta sa isi imbunatateasca productivitatea si eficienta prin utilizarea inteligentei artificiale (AI) si sa creeze valoare comerciala din valorificarea datelor operationale.

Brad Keywell, CEO Uptake Technologies Inc.: Revolutia in colectarea datelor si intelegerea predictiva care sprijina industriile globale sa devina disruptive este doar inceputul. Ca antreprenor in acest domeniu in permanenta schimbare, imi propun sa creez pe mai departe solutii sustenabile pentru unele dintre cele mai presante provocari economice si sociale din lume."

In editia din acest an, 57 de finalisti au intrat in competitia pentru marele premiu. Romania a fost reprezentata de Ovidiu Sandor, castigatorul titlului EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2018, fondator si CEO Mulberry Development, o companie antreprenoriala din Timisoara care dezvolta proiecte imobiliare de top.

Ovidiu Sandor, CEO Mulberry Development: "Evenimentul a fost un bun prilej de a intalni alti antreprenori de succes din intreaga lume, cu povesti fascinante, care inoveaza, creeaza si dezvolta lumea din jurul lor. Au fost cateva zile inspirationale prin schimburi de idei, intr-un context diferit de business, cu oameni speciali.”

”Anul acesta am fost prezenti pentru a patra oara in finala mondiala a competitiei EY World Entrepreneur Of The YearTM. Cred in continuare ca antreprenoriatul are o importanta esentiala pentru Romania si ca noi, prin acest program, am reusit sa schimbam perceptii si sa contribuim la crearea unui ecosistem antreprenorial local mai puternic”, a declarat Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania si Moldova si Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrala si de Sud-Est si Regiunea Asiei Centrale.

Poze de la eveniment: http://www.ey.com/weoy/eventphotos

Autori

foto
ERNST & YOUNG SERVICE SRL