loader

Noi proiecte de dezvoltare pe o piata locala in crestere

Credem cu tarie in succesul proiectului nostru IRIDE City, construit pe baza principiului de prioritizare a nevoilor clientilor.

1. 2013 fost un an in care volumul tranzactiilor de pe piata imobiliara s-a modificat. Cam cat a crescut acest volum in perioada 2014-2015? Care sunt preconizarile pentru anul 2016?

 

In domeniul imobiliar, cererea pentru o calitate inalta este direct influentata de economia tarii si capacitatea acesteia de a atrage investitori. Romania incepe incet, incet sa isi confirme potentialul de crestere substantiala, in beneficiul exporturilor in Germania, Austria si alte tari din Europa de Vest. Punctul nostrum de vedere este confirmat si de faptul ca sunt deja multe proiecte in desfasurare: economia Romaniei are un trend ascendetnt si o creste mai rapida fata de alte tari din CEE.
 

Intr-adevar, piata imobiliara locala a accelerat ritmul in 2014 si 2015. In ultima perioada s-a conturat chiar un grad vizibil de stabilitate referitor la preturile chiriilor si ratele de neocupare, mai ales in Bucuresti. 

 

Daca folosim sectorul de birouri ca si indicator, putem spune ca asteptarile noastre sunt destul de mari, suntem fericiti sa vedem semne clare de recuperare, cee ace ne face sa fim optimisti pe termen mediu.

 

Pentru versiunea completa a articolului, va rugam accesati varianta in limba engleza, aici.  

Autori

foto
IMMOFINANZ SERVICES ROMANIA SRL