loader

Vizualizarea si explorarea self-service a datelor, o tendinta in crestere

Intelegerea preventiva a factorilor ce actioneaza asupra afacerii va face ca executivii sa castige un avantaj, reusind sa avanseze in demersurile lor, avand toate datele necesare la dispozitie.

1. Criza economica a determinat ajustari semnificative si identificarea unor solutii eficiente, atat in sectorul privat, cat si in cel public. Cum a contribuit sectorul IT&C in general si SAS Romania in particular la cresterea eficientei?

 

Avand in vedere faptul ca analiza este practic in AND-ul nostru, eficienta a fost intotdeauna o preocupare prioritara pentru SAS si de aceea am incercat intotdeauna sa dezvoltam software care sa ii ajute pe clientii nostri sa isi administreze problemele. 

 

In domeniul utilitatilor se investeste masiv in proiecte de implementare pe scara larga a contorizarilor inteligente, creand un nou flux de date care va trebui sa fie exploatat, convertit in informatii si folosit pentru a construi operatiuni mai eficiente. Avalansa de date va oferi astfel multe oportunitati noi de optimizare a alocarii resurselor, predictie a cresterii viitoare si va aprofunda intelegerea procesului de planificare in domeniul utilitatilor. 

 

Prin competentele noastre am reusit sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostril, atat in zona comerciala cat si productia de calitate. 


Pentru versiunea completa a articolului, va rugam accesati varianta in limba engleza, aici.   

Autori

foto
SAS ANALYTICAL SOLUTIONS SRL