loader
Masuri de relaxare fiscala si subventii in contextul pandemiei COVID-19

Masuri de relaxare fiscala si subventii in contextul pandemiei COVID-19

Autoritatile din Romania au adoptat si modificat numeroase acte normative prin care sprijina mediul de afaceri, unele dintre ele cu impact asupra fiscalitatii

Cresterea galopanta a numarului cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 (COVID-19) a cauzat ingrijorari in randul autoritatilor din intreaga lume si a generat nevoia implementarii urgente a unor masuri economice, inclusiv de componenta fiscala, si sociale drastice. Autoritatile din Romania au adoptat si modificat numeroase acte normative prin care sprijina mediul de afaceri, unele dintre ele cu impact asupra fiscalitatii. Contribuabilii se confrunta cu numeroase probleme si provocari si cauta sa identifice cu rapiditate masuri potrivite.

In  acest  context,  in  care  legislatia  fiscala  este  in  continua  modificare,  bpv GRIGORESCU STEFANICA va pune la dispozitie in cele ce urmeaza o serie de raspunsuri dintr-o perspectiva juridica dar si practica la cele mai presante intrebari pe care si le pun numerosi contribuabili. Pentru a asigura acuratetea informatiilor prezentate, vom adapta continutul acestor raspunsuri sau vom adauga sectiuni noi,  in  functie  de  evolutia  cadrului  legislativ  si  deimpactul  acestuia  asupra fiscalitatii.

Documentul nu contine insa o analiza juridica completa si nici solutii universal aplicabile. In cazul in care aveti nevoie de o asemenea analiza, aplicata la o situatie concreta cu care va confruntati, va rugam sa necontactati.

Pentru mai multe informatii si materiale care va pot ajuta in aceasta perioada, va rugam sa consultati sectiunea aferenta disponibila pe website-ul nostru la adresa https://www.bpv-grigorescu.com/news/covid19-news/.

 

Pentru a citi articolul, va rugam accesati documentul de mai jos:

Autori

foto
BPV GRIGORESCU STEFANICA