loader
Relatii de munca marcate de pandemia COVID-19

Relatii de munca marcate de pandemia COVID-19

Autoritatile din Romania au adoptat si modificat numeroase acte normative prin care sprijina mediul de afaceri, unele dintre ele cu impact major in ceea ce priveste relatiile de munca

Cresterea galopanta a numarului cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 (COVID-19) a cauzat ingrijorari in randul autoritatilor din intreaga lume si a generat nevoia implementarii urgente a unor masuri economice si sociale drastice. Autoritatile din Romania au adoptat si modificat numeroase acte normative prin care sprijina mediul de afaceri, unele dintre ele cu impact major in ceea ce priveste relatiile de munca. Angajatorii se confrunta cu numeroase probleme si provocari si cauta sa identifice cu rapiditate masuri potrivite.

In acest context, in care legislatia cu privire la relatiile de munca este in continua modificare, bpv GRIGORESCU STEFANICA va pune la dispozitie in cele ce urmeaza o serie de raspunsuri dintr-o perspectiva juridica dar si practica la cele mai presante intrebari pe care si le pun numerosi angajatori. Pentru a asigura acuratetea informatiilor prezentate vom adapta continutul acestor raspunsuri sau vom adauga sectiuni noi, in functie de evolutia cadrului legislativ si de impactul acestuia asupra relatiilor de munca.

Documentul nu contine insa solutii universal aplicabile. In cazul in care aveti nevoie de o asemenea analiza aplicata la o situatie concreta cu care va confruntati, va rugam sa ne contactati.

Pentru mai multe informatii si materiale care va pot ajuta in aceasta perioada, va rugam sa consultati sectiunea aferenta disponibila pe website-ul nostru la adresa https://www.bpv-grigorescu.com/news/covid19-news/.

 

Pentru a citi articolul, va rugam accesati documentul de mai jos:

Autori

foto
BPV GRIGORESCU STEFANICA