loader
De 15 ani, dezvoltarea personala prin teatru este o aspiratie devenita realitate, prin dedicare si pasiune la Scoala de Teatru Qfeel

De 15 ani, dezvoltarea personala prin teatru este o aspiratie devenita realitate, prin dedicare si pasiune la Scoala de Teatru Qfeel

Scoala de Teatru Qfeel ofera si ateliere si programe de teambuilding unice pentru companii, aducand atmosfera captivanta a teatrului in mediul de lucru

Fondata in 2009 de doi traineri pasionati de dezvoltare personala, Scoala de Teatru Qfeel le deschide cursantilor portile catre o calatorie captivanta in lumea teatrului, a improvizatiei si a transformarii interioare. Cu prezenta in Bucuresti si in Brasov, Scoala de Teatru Qfeel se impune ca un hub al talentului si al pasiunii actoricesti, oferind o varietate de cursuri si ateliere in care creativitatea se impleteste cu exprimarea libera.

In cei 15 ani de existenta, peste 250 de spectacole de teatru au fost produse alaturi de actori amatori si au absolvit cursurile Qfeel peste 4000 de oameni. Scoala ofera o paleta bogata de cursuri pentru toate categoriile de varsta – copii, adolescenti si adulti. De la cursuri de teatru si improvizatie la public speaking si bootcamps, Qfeel acopera toate aspectele artei performative.

De asemenea, Scoala de Teatru Qfeel ofera si ateliere si programe de teambuilding unice pentru companii, aducand atmosfera captivanta a teatrului in mediul de lucru. Echipa Qfeel a colaborat cu 60 de companii pentru a crea astfel de evenimente memorabile, iar nivelul de satisfactie al participantilor a atins de fiecare data cote foarte inalte. Oamenii au apreciat profesionalismul si implicarea trainerilor, s-au distrat si au descoperit metode validate prin care sa fie mai creativi, mai eficienti in comunicare si mai increzatori.

Spatiile moderne ale Scolii de Teatru Qfeel din Bucuresti si Brasov au sali de curs spatioase si primitoare, unde cursantii descopera o parte din atmosfera unui teatru autentic. Cat timp copii participa cu entuziasm la cursuri, parintii beneficiaza de sali de asteptare confortabile, iar comunitatea Qfeel ofera un mediu prietenos pentru toate categoriile de varsta.

Motto-ul Be Smart Feel Free defineste angajamentul Scolii de Teatru Qfeel fata de stimularea creativitatii si facilitarea dezvoltarii personale. In fiecare aspect al activitatilor desfasurate, Qfeel promoveaza unicitatea si autenticitatea, investind constant in imbunatatirea serviciilor si actualizarea abordarilor de formare”, spune George Claudiu Posea, trainer, autor de piese de teatru de succes si co-fondatorul Scolii de Teatru Qfeel.

Cursantii sunt mereu deschisi si vorbesc despre experientele transformatoare traite la cursurile Qfeel. Multi apreciaza experienta trainerilor, altii atmosfera calda creata de acestia la cursuri si increderea dobandita in ei insisi. Fiecare parere reflecta impactul pozitiv al Scolii de Teatru Qfeel in viata cursantilor, de la dezvoltarea personala la imbunatatirea relatiilor interpersonale.

Ii invitam pe toti cei pasionati de arta teatrului sa faca parte din comunitatea noastra dedicata autenticitatii, inspiratiei si creativitatii. Prima sedinta este oferita cadou, iar programul flexibil si avantajele multiple fac din Qfeel alegerea perfecta pentru toti cei dornici sa exploreze lumea teatrului”, spune Doina Ionescu Posea, actrita si co-fondatoare a Scolii de Teatru Qfeel.

La nivel global, dezvoltarea personala este un domeniu care se estimeaza ca va atinge o valoare totala de cca. 70 miliarde de EUR in 2028, fata de 49 miliarde EUR in 2022. In Romania, studiul realizat de Reveal Marketing Research in anul 2023 arata ca 68% dintre femei sunt preocupate de dezvoltarea lor personala, comparativ cu 58% dintre barbati. De asemenea, 33% dintre familiile din mediul urban cheltuiesc, in medie, intre 201-500 lei pe luna pentru activitatile educative optionale ale copiilor, iar 27% cheltuiesc in medie 501-1000 lei. In acest context, cresc afaceri inovative care ofera servicii de dezvoltare personala apreciate, asa cum este Scoala de Teatru Qfeel.

Pentru detalii, vizitati https://cursuri-actorie.ro/ sau urmariti paginile noastre de social media. Pentru informatii suplimentare sau solicitari de interviuri, va rugam sa contactati pe Elena Badea, Marketing Consultant, prin email: elena.badea@valoria.ro sau telefon 0726139902.

                                                                                                                * * *

Despre Scoala de Teatru Qfeel

Scoala de Teatru Qfeel ofera cursuri de arta actorului, improvizatie si public speaking pentru toate categoriile de varsta, de la copii si adolescenti pana la adulti. Cu spatii moderne in Bucuresti si Brasov, si in curand si in alte orase, Scoala de Teatru Qfeel creeaza un mediu de explorare personala autentica, favorizand dezvoltarea personala, antrenarea creativitatii si exprimarea libera. Motto-ul "Be Smart Feel Free" reflecta angajamentul Scolii de Teatru Qfeel fata de inspiratie, creativitate si pasiunea pentru exprimarea artistica autentica. Cu un program diversificat de evenimente, workshop-uri si ateliere, Qfeel promoveaza nu doar abilitatile teatrale, ci si dezvoltarea personala si formarea de conexiuni solide si pline de semnificatie intre cursanti. Descoperiti mai multe aici: www.cursuri-actorie.ro

Autori

foto
SCOALA DE TEATRU QFEEL