loader
Webinar “Bright Talks in Difficult Times” - Cum construim noul echilibru organizational? - vineri, 10 aprilie, la ora 11:30

Webinar “Bright Talks in Difficult Times” - Cum construim noul echilibru organizational? - vineri, 10 aprilie, la ora 11:30

Revista CARIERE impreuna cu EY organizeaza vineri 10 aprilie, de la ora 11:30 pana la 12:30, al doilea webinar online din seria “Bright Talks in Difficult Times”

Revista CARIERE impreuna cu EY organizeaza vineri 10 aprilie, de la ora 11:30 pana la 12:30, al doilea webinar online din seria “Bright Talks in Difficult Times” in cadrul caruia alaturi de invitati se va discuta despre cum construim noul echilibru organizational.

Acest webinar face parte dintr-o serie de evenimente online menite sa sprijine mediul de afaceri in perioada urmatoare prin diseminarea de bune practici combinate cu sfaturile specialistilor nostri.

In aceasta editie se va discuta despre:

  • Programele construite de angajatori pentru a motiva si creste angajamentul
  • Perspectiva actuala a angajatilor: intre frica, indiferenta si burn-out
  • Noua definitie a performantei
  • Redobandirea controlului in operatiuni: corectarea erorilor, antifrauda

Vorbitori:

  • Andreea Van den Bosch – Head of Human Resources Operations EMEA and Managing Director, Bombardier Transportation
  • Luiza Muller – HR Director, Orange Romania
  • Petrus Stuparu – Trainer, Trend

Moderator: Horatiu Cocheci, Director People Advisory Services, EY Romania

Prezentarile si discutiile se vor desfasura in limba romana. In timpul webinarului, va fi activ un chat live prin intermediul caruia veti avea posibilitatea de a adresa intrebari.

Mai multe detalii despre participare si despre temele discutiei link aici: https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/bright-talks-in-difficult-times-2/

Participarea la acest webinar este gratuita si se face pe baza confirmarii inregistrarii.

Pentru pentru mai multe informatii organizatorice, persoanele de contact sunt Andra Zikov (andra.zikov@cariereonline.ro) si Laura Manciu (laura.manciu@cariereonline.ro)

Parteneri media: BIZ, Repatriot, DoingBusiness.ro, Jurnalul de Afaceri, HR Club, CONAF, Portal HR.

 

 

 

 

 

Autori