loader
David Cuenca  a fost desemnat succesorul  lui Michael Pooley in functia de presedinte al CHEP Europe

David Cuenca a fost desemnat succesorul lui Michael Pooley in functia de presedinte al CHEP Europe

David Cuenca s-a alaturat grupului Brambles in anul 2000

CHEP a anuntat transferul conducerii operatiunilor sale din Europa. Grupul Brambles l-a numit pe David Cuenca, actualul Presedinte CHEP pentru regiunea Americii Latine, in functia de Presedinte CHEP Europe incepand din data de 1 iulie 2020. Aceasta numire vine ca urmare a retragerii lui Michael Pooley, actualul Presedinte al CHEP Europa, dupa o cariera de peste 17 ani in companie.

Graham Chipchase, CEO al grupului australian Brambles, a afirmat: „Suntem bucurosi sa anuntam ca David este noul Presedinte al CHEP Europe. Ca presedinte al CHEP America Latina din iulie 2018, David si-a condus echipa cu rezultate excelente intr-o perioada de schimbari semnificative economice, comerciale si culturale, consolidand relatiile esentiale cu clientii si energizand echipele din regiune. Este un profesionist foarte apreciat atat de colegi, cat si de clienti.”

Cu privire la plecarea din companie a lui Michael Pooley, Graham Chipchase a spus: „In timpul celor cinci ani in care a fost presedinte al CHEP EMEA si CHEP Europe, Mike a condus compania intr-o perioada de crestere si expansiune puternica. A creat, totodata, o cultura diversa, bazata pe valori si s-a concentrat pe dezvoltarea oamenilor de pe toate nivelurile ierarhice, lasand in urma o mostenire extraordinara. Intreaga familie Brambles ii va simti lipsa  - ii dorim numai bine in viitor”.

David Cuenca s-a alaturat grupului Brambles in anul 2000. In ultimii cativa ani, a detinut mai multe functii de conducere, incepand cu rolul de Country General Manager CHEP Central Europe. Ulterior, a ocupat succesiv pozitiile de Vicepresedinte si Country General Manager CHEP pentru Spania si Portugalia, apoi cea de Vicepresedinte al CHEP Southern Europe. David Cuenca este cetatean spaniol, licentiat in studii economice la Universitatea din Barcelona  si absolvent al programului de General Management, IESE Business School. David Cuenca a declarat: „Sunt incantat sa revin in CHEP Europe. Va fi un privilegiu si o onoare sa conduc un grup de profesionisti cu un nivel de competenta atat de ridicat, o echipa concentrata pe solutii logistice de sustinere a clientilor nostri in lanturi de distributie care evolueaza rapid. Avem un portofoliu excelent de produse si servicii si lucram cu clienti si parteneri lideri de sector, pe toate pietele. Construind impreuna pe aceasta fundatie, vom conduce cu succes CHEP Europe in viitor”.

Despre Brambles Limited (ASX:BXB)

Brambles Limited (ASX: BXB) Prin intermediul brandului CHEP, Brambles ajuta la transportul mai multor marfuri catre mai multi oameni, in mai multe locuri decat orice alta organizatie din lume. Paletii, lazile si containerele sale formeaza coloana vertebrala  invizibila a lantului global de aprovizionare, iar cele mai importante branduri din lume au incredere in Brambles pentru transportul mai eficient, mai sustenabil si mai sigur al marfurilor. Ca pionier al economiei colaborative, , Brambles a creat una dintre cele mai sustenabile activitati logistice din lume, prin utilizarea in comun si reutilizarea platformelor sale, conform modelului de inchiriere cunoscut sub denumirea de „pooling”. Brambles deserveste, in principal, sectorul bunurilor de larg consum (ex: alimente uscate, produse de bacanie, produse de ingrijire personala), sectorul produselor proaspete, al bauturilor, sectorul de retail si cel de productie, in general. Are  peste 10.000 de angajati si detine circa 330 de milioane de paleti, ladite si containere pe care le livreaza prin intermediul unei retele de peste 750 de centre de service cu peste 500.000 de clienti, printre care marci internationale ca Procter & Gamble, Sysco, Kellogg’s si Nestle. Brambles si deruleaza operatiuni in peste 60 de tari, cele mai mari volume de business fiind inregistrate in America de Nord si in Europa de Vest. Pentru mai multe informatii, accesati www.brambles.com si www.chep.com.

Autori

foto
CHEP POOLING SERVICES ROMANIA SRL