loader
Webcast: FAST FORWARD. ORGANIZATIA VIITORULUI

Webcast: FAST FORWARD. ORGANIZATIA VIITORULUI

Editia XI - THE CULTURE OF TRUST & AGILITY

Revista HR Manager organizeaza cu sprijinul Humanistic, in zilele de 24-25 noiembrie 2021, intre orele 14:00-17:00, editia a XI-a din seria de evenimente online FAST FORWARD. ORGANIZATIA VIITORULUI cu tema: THE CULTURE OF TRUST & AGILITY.

Evenimentul pune sub lumina reflectorului organizatia construita pe premisele unui nou tip de leadership, mult mai constient, ce pune in mijloc starea de bine si echilibrul angajatului prin construirea de relatii sanatoase: Coaching Culture, The Culture of Trust – Cultura increderii. Totodata in lumina reflectorului va fi si conceptul de Organizatie Agila.

2021 este probabil ultimul in care s-a mai putut demara construirea sau consolidarea culturilor organizationale agile iar acest atribut sa mai reprezinte un avantaj competitiv.

Agilitatea, ca filozofie la nivel cultural, este deja in piata de ani buni si anul trecut am experimentat-o cu totii, cu bune si cu rele. Cu toate acestea, exista organizatii mature in aceasta abordare, unde agilitatea a depasit departamentul de IT si, dincolo de practica de lucru, a devenit un mod de actiune in intreaga companie. Si mai interesant este faptul ca fiecare organizatie a adaptat “Agile” in stilul sau propriu.

In cadrul evenimentului se vor dezbate idei, initiative, se vor prezenta studii si proiecte implementate in companii. Speakerii invitati la eveniment sunt specialisti si practicieni recunoscuti in domeniul resurselor umane:

Madi Radulescu – Executive Coach, PCC, MBA, Managing Partner MMM, in cadrul sesiunii intitulata: “Agilitatea ca mindset – Ce functioneaza, ce nu functioneaza in munca agila”, ne propune o analiza a ceea ce functioneaza mai putin in dezvoltarea acestui mindset si cateva modalitati de accelerare a modului de gandire agil, la lideri si nu numai. “Pentru a deveni realitate si a descrie un nou mod de functionare al echipelor si organizatiilor, agilitatea trebuie intai insusita in mentalitatea fiecaruia dintre noi. A deveni mai agil este o schimbare in sine. Care ajuta sa facem mai bine fata schimbarilor” ne spune Madi Radulescu.

Dorin Bodea – Fondator si General Manager, Result Development, va sustine sesiunea intitulata: “Remodelarea organizatiilor fara sens. Cum stopam amatorismul in management si cum cream job-uri semnificative?”

Raluca Radu - Mental Training Consultant, SuperAchievers, ne invita sa descoperim care sunt factorii care ne ajuta sa crestem creiere agile si cum putem valorifica aceasta putere pentru a dezvolta lideri si echipe agile “whole brain”, capabile sa faca fata rapid schimbarilor continue cu care ne confruntam. Organizatiile sunt la fel de agile pe cat sunt oamenii care contribuie in cadrul lor. Echipele executive care adopta si promoveaza in mod proactiv abordarile “whole brain” au flexibilitatea adaptarii rapide la schimbari si produc rezultate financiare semnificativ mai bune. Aflam toate acestea in cadrul sesiunii intitulate: “Neuro Agility - Prepare your organization for continuous disruptions with an agile workforce”

Andrei Cretu - Co-fondator Pluria, 7card impreuna cu moderatorul evenimentului Mihai ZANT - Business Coach, Managing Partner HUMANISTIC vor raspunde la intrebarea: care este fundatia pentru a construi o companie - descentralizata, in care se lucreaza autonom si flexibil, care ia decizii rapide si ramane competitiva? In cadrul sesiunii dialog: “Increderea in angajati, fundatia unei organizatii agile”

Catalin Olteanu - Director Comercial, Edenred Romania, va vorbi despre cum au evoluat nevoile angajatilor in contextul pandemic? Cum au sustinut companiile angajatii in “noul normal”? Cum s-a adaptat piata beneficiilor extrasalariale la noile realitati?

Lucia Iliescu - Country HR Manager Continental Romania, va sustine studiul de caz intitulat: “Increderea, fundament al agilitatii Continental

Theodora Amuraritei – People Business Partner Infrastructure & Network, ENEL si Camelia Dumitru – Organizational Development Specialist| Internal Coach, ENEL vor sustine sesiunea cu studiul de caz: ENEL Liquid Organization – un demers de agilizare si construire a unei culture bazate pe incredere

Sabin Catalin Ichimescu - Training & Development Specialist la Orange Romania, va sustine studiul de caz: “Orange Money, in sens unic spre Agile”, despre cum ajuti o companie sa stie, sa inteleaga si sa poata lucra “Agile”

Ana Costea (Teodorescu) - HR Manager certSIGN, va sustine un studiul de caz despre cum a crescut nivelul de satisfactie al angajatilor datorita digitalizarii HR-ului

Delia Mandache - Human Resources Director HTSS, ne va prezenta studiul de caz despre organizatia HTSS bazata pe cultura increderii si agilitate.

Ana Krasovschi - People, Culture & Organization Chief Officer, Sameday, impreuna cu Sorin Banulescu - People and Culture Director, HEINEKEN Romania si Iulia Buciuman - Managing Partner HUMANISTIC, vor discuta in cadrul unui panel despre: Cum construim organizatii bazate pe cultura increderii si agilitate. Se vor dezbate idei si initiative care sa raspunda la intrebari precum:

 • Ce se poate imprumuta realmente din Manifesto in cultura organizatiei?
 • Ce functioneaza, ce nu functioneaza in munca agila?
 • Cum se poate adresa mai bine nevoia de autonomie in WFH?
 • Cat de departe este o cultura a autonomiei si agilitatii de conceptul de Liberated Organisations?
 • Cum arata o noua modalitate de a organiza un departament care sa incurajeze colaborarea?
 • Structuri verticale, matriciale, dubla-raportare vs structurile lineare?
 • Command & Control vs Incredere si Responsabilitate
 • Proiecte experimentale de organizare si structurare
 • Departamente satelit, autonome si practici de lucru intre ele
 • Tipuri de obiceiuri si ritualuri de management si organizare ce dau roade
 • Munca pe KPI; Obiective vs munca pentru Sens si Misiune
 • Atasamentul organizational si angajamentul in organizatii agile

Moderatorii evenimentului sunt: Iulia Buciuman – Managing Partner HUMANISTIC si Mihai ZANT – Business Coach, Managing Partner HUMANISTIC.

Toate prezentarile si discutiile se desfasoara in limba romana.

In timpul evenimentului participantii au posibilitatea sa adreseze intrebari prin intermediul unui chat live.

Participarea este gratuita si se face pe baza confirmarii inregistrarii.

Inregistrarea se face pe pagina evenimentului, unde se gasesc toate detaliile privind temele de discutie si vorbitorii acestei editii.

Pentru detalii legate de organizare adresa de contact este evenimente@cariereonline.ro.

Parteneri: Orange, MMM, Continental, Arctic, Enel, HTSS, Benefit, certSign, Heineken, Pluria

Parteneri media: Revista CARIERE, Biz, Portal HR, HR Club, DoingBusiness, Jurnalul de Afaceri, Wall-Street, CONAF, PWN Romania, Repatriot, Spot, Financial Intelligence, Learning Network, Psychologies, Hipo.

Autori