loader
Webcast: FAST FORWARD. ORGANIZATIA VIITORULUI

Webcast: FAST FORWARD. ORGANIZATIA VIITORULUI

Editia a IX-a. This is the (New) Reality: The New Leadership, 2-3 iunie 2021, orele 14.00-17.00

Revista HR Manager, cu sprijinul Humanistic, organizeaza in zilele de 2-3 iunie, intre orele 14:00-17:00, editia a IX-a din seria de evenimente online FAST FORWARD. ORGANIZATIA VIITORULUI cu tema This is the (New) Reality: The New Leadership.

Procesul de adaptare continua la noul normal dureaza deja de peste un an si fiecare zi confirma, pe diferite cai, ideea ca intoarcerea la normalul cunoscut inainte de pandemie nu mai este posibila. In acest context, leadership-ul in organizatii si accentul pe self-leadership pot reprezenta primul si cel mai important raspuns care sa realizeze conexiunea cu viitorul.

Cum ne asiguram insa ca leadershipul - inteles atat formal, prin actiunile managerilor, cat si ca self leadership-ul tuturor angajatilor, indiferent de rol si functie - are impactul si viziunea pe care organizatia le urmareste? Discutam despre leadership si ce e cu adevarat esential in modul cum se dezvolta in organizatie, dar si despre cum se pot crea contexte in care liderii sa inspire si sa creasca alti lideri, alaturi de invitatii editiei. Iata cativa dintre acestia:

  • Madi Radulescu - Executive Coach, PCC, MBA, Managing Partner MMM Consulting
  • Carmen Dumitrache - Chief HR Officer, Telekom Romania
  • Luminita Florea - Director People & Culture, Philip Morris Romania
  • Irina Verioti - Talent Acquisition Manager, Orange Romania
  • Lucia Iliescu - Country HR Manager, Continental
  • Patricia Bazna - Industrial Relations Manager, Arctic
  • Philippe Cavat - EO, Alexander Hughes Human Capital
  • Andreea Minuta- Director Divizia Abonamente, Reteaua de sanatate REGINA MARIA
  • Iulia Buciuman - Managing Partner HUMANISTIC – Co-moderator
  • Mihai Zant - Business Coach, Managing Partner HUMANISTIC – Moderator.

Toate prezentarile si discutiile se desfasoara in limba romana. In timpul evenimentului participantii pot adresa intrebari prin intermediul unui chat live.

Participarea este gratuita si se face pe baza confirmarii inregistrarii pe pagina evenimentului, unde se gasesc toate detaliile privind temele de discutie si vorbitorii acestei editii.

Pentru detalii legate de organizare adresa de contact este evenimente@cariereonline.ro.

POWERED BY:  MMM Consulting, Continental, Arctic, Orange, Phillip Morris, Alexander Hughes, Regina Maria, Telekom

Parteneri media: Revista CARIERE, RePatriot, Biz, DoingBusiness, Jurnalul de Afaceri, HR Club, Portal HR, Financial Intelligence, CONAF, Psychologies, MarketWatch, SpotMedia, Hipo, Wall-Street, Learning Network, Professional Women’s Network.

 

Autori