loader
Companiile ENEL pun la dispozitia angajatilor si familiilor lor centre de vaccinare anti-covid in BUCURESTI si CONSTANTA

Companiile ENEL pun la dispozitia angajatilor si familiilor lor centre de vaccinare anti-covid in BUCURESTI si CONSTANTA

Cele doua centre de vaccinare puse la dispozitia angajatilor Enel si membrilor familiilor acestora dispun de toata infrastructura necesara, conform cerintelor autoritatii sanitare, si ofera posibilitatea ca, intr-o singura zi, sa se poata vaccina pana la 60 de persoane

Companiile Enel din Romania continua sa fie un partener in lupta impotriva Sars-CoV-2 si pun la dispozitia angajatilor si familiilor acestora - soti, sotii, frati, surori, parinti sau copii cu varsta de peste 16 ani, care au aceeasi adresa de domiciliu - doua centre de vaccinare anti-Covid in Bucuresti si Constanta.

Cele doua centre sunt dotate cu toata infrastructura necesara imunizarii persoanelor, pentru a raspunde exigentelor sanitare impuse de reglementarile in vigoare. Acestea dispun de frigidere, mobilier adecvat, instalatii sanitare moderne si acces la internet. De asemenea, caile de acces in centrele de vaccinare au fost marcate corespunzator, pentru ca persoanele sa foloseasca circuite separate de intrare si iesire.

Activitatea medicala va fi asigurata de o companie autorizata de Directia de Sanatate Publica iar echipele medicale vor fi formate din medici, asistente si registratori. Capacitatea maxima este de 60 de persoane care se pot vaccina intr-o zi. Persoanele inscrise pe listele de vaccinare vor urma un circuit prestabilit ce presupune triaj la sosire, vaccinare si supraveghere post-vaccinare.

Companiile Enel sustin pana la capat campania de imunizare a populatiei, pentru sanatatea angajatilor sai si a consumatorilor, astfel incat activitatile sociale si economice sa fie reluate in deplina siguranta.

Enel Romania este unul dintre cei mai mari investitori privati in domeniul energetic, cu operatiuni in sectorul distributiei si furnizarii de electricitate, precum si al productiei de energie electrica din surse regenerabile, prezent pe piata din Romania din 2005. Enel are aproximativ 3.100 de angajati in Romania si ofera servicii unui numar de circa 3 milioane de clienti. Companiile E-Distributie opereaza retele cu o lungime totala de aproximativ 130.300 de kilometri in trei zone importante ale tarii: Muntenia Sud (inclusiv Bucuresti), Banat si Dobrogea, acoperind o treime din piata locala de distributie, si dezvolta un program de investitii pentru imbunatatirea calitatii serviciilor, a sigurantei si performantei retelelor si implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel. Enel Energie si Enel Energie Muntenia unii dintre principalii furnizori de energie din tara iar oferta lor include atat electricitate si gaze naturale, cat si servicii cu valoare adaugata (asistenta, iluminat si altele). Enel Green Power Romania este unul dintre cei mai mari producatori de energie regenerabila din tara, cu o capacitate gestionata de 534 MW prin cele 12 instalatii eoliene si solare situate in Dobrogea si Banat. Enel X Romania este parte din Enel X, linia de afaceri globala a Enel dedicata dezvoltarii de produse inovatoare si solutii digitale in sectoare in care energia prezinta cel mai mare potential de transformare: orase, case, industrii si mobilitate electrica.

Autori

foto
ENEL ROMANIA SA