loader
Vodafone Romania este cea mai buna retea mobila pentru roaming in Europa, potrivit rezultatelor Speedtest by Ookla din perioada octombrie 2017 – martie 2018

Vodafone Romania este cea mai buna retea mobila pentru roaming in Europa, potrivit rezultatelor Speedtest by Ookla din perioada octombrie 2017 – martie 2018

Viteza medie de descarcare in roaming pentru clientii Vodafone Romania este cu cel putin 15,6% mai mare decat a oricarui alt operator de comunicatii mobile de pe piata romaneasca.

Vodafone Romania este cea mai buna retea mobila pentru roaming in Europa, potrivit testelor efectuate in strainatate de utilizatorii de comunicatii mobile din Romania in trimestrul patru din 2017 si trimestrul intai din 2018 cu ajutorul Speedtest® by Ookla®, lider mondial pentru testarea si analiza internetului.

Rezultatele testelor realizate in strainatate de utilizatorii de comunicatii mobile din Romania pe conexiuni 2G, 3G si 4G, in perioada octombrie 2017-martie 2018, in 51 de tari din Europa, arata ca viteza medie de descarcare pentru clientii Vodafone Romania in roaming este cu cel putin 15,6% mai mare decat a oricarui alt operator de comunicatii mobile de pe piata romaneasca.

„Sa oferim cea mai buna experienta mobila clientilor nostri, nu doar atunci cand se afla in tara, ci si atunci cand calatoresc in strainatate, ramane prioritatea noastra principala. Continuam sa investim in reteaua noastra si sa adoptam cele mai noi tehnologii pentru a ne asigura ca oferim clientilor cele mai bune servicii mobile, astfel incat sa pastreze legatura cu cei dragi si sa se bucure de viata lor conectata”, a declarat Catalin Buliga, Technology Director, Vodafone Romania.

In Europa, Vodafone Romania ofera clientilor sai cea mai mare acoperire de roaming 4G in peste 40 de tari datorita unui parteneriat cu peste 60 de operatori de comunicatii mobile.

Ookla este lider mondial in testarea performantei conexiunilor de internet si in diagnoza retelei, la initiativa utilizatorilor. Cu zece milioane de teste efectuate in fiecare zi si peste 20 miliarde de teste inregistrate pana in prezent cu ajutorul Speedtest, Ookla ofera cea mai extinsa imagine asupra performantei si accesibilitatii retelelor de internet la nivel mondial.

Platforma de date cuprinzatoare a companiei, cunoscuta sub denumirea Speedtest Intelligence, este un instrument de incredere esential pentru cercetare si analiza, utilizat de catre companii, asociatii din industrie si agentii guvernamentale. Ookla are sediul central in Seattle, WA, SUA, dar si birouri in Dublin, Irlanda. Testele pot fi efectuate pe speedtest.net, iar aplicatia Speedtest poate fi descarcata pentru iOS, Android, macOS, Windows, Apple TV si Google Chrome.
 

Autori

foto
VODAFONE ROMANIA SA