loader
Grupul din care fac parte URBB si Carlsrom Beverage a inregistrat cresteri de doua cifre in 2017

Grupul din care fac parte URBB si Carlsrom Beverage a inregistrat cresteri de doua cifre in 2017

Grupul International Breweries (Netherlands), din care fac parte companiile United Romanian Breweries Bereprod (URBB, producatorul berii Tuborg in Romania) si Carlsrom Beverage, a inregistrat in Romania o cifra de afaceri net consolidata de 491 milioane de lei in 2017.

Grupul International Breweries (Netherlands), din care fac parte companiile United Romanian Breweries Bereprod (URBB, producatorul berii Tuborg in Romania) si Carlsrom Beverage, a inregistrat in Romania o cifra de afaceri net consolidata de 491 milioane de lei in 2017, in crestere cu aproximativ 11% in comparatie cu rezultatul obtinut in anul 2016.

De asemenea, profitul obtinut la nivel de grup s-a majorat in 2017, crescand cu 11 procente fata de nivelul atins in 2016, rezultat care contribuie la evolutia pozitiva a grupului pe piata locala.

„Rezultatele financiare din 2017 ale grupului din care fac parte companiile URBB si Carlsrom Beverage sunt consecinta unei bune strategii pe termen lung si ne dau incredere sa continuam deopotriva sa investim, cat si sa ne marim amprenta pe plan local. In 2018, URBB a pornit la drum cu un buget in valoare de 15 milioane de euro, fonduri pe care le alocam continuarii dezvoltarii prezentei la nivelul pietei din Romania, atat prin dezvoltarea si optimizarea proceselor operationale, cat si prin activitatile de marketing si promovare, toate cu scopul de a continua avansul pe plan local in acelasi ritm”, a declarat Shachar Shaine, Presedinte URBB si Carlsrom Beverage.
 

Autori

foto
UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD SRL