loader
Vodafone lanseaza tombola Super Premii la Cartela Vodafone, cu un Audi Q2 rosu ca premiu cel mare

Vodafone lanseaza tombola Super Premii la Cartela Vodafone, cu un Audi Q2 rosu ca premiu cel mare

Premiul cel mare este un Audi Q2 rosu si va fi oferit in cadrul extragerii din data de 19 septembrie a.c.

• Activarea sau reincarcarea unei Cartele Vodafone poate aduce utilizatorilor premii constand  in gadgeturi

• Utilizatorii beneficiaza de Oferta 8 la pret de 5 euro credit, cu acces nelimitat in aplicatia Vodafone TV Go

Vodafone Romania anunta lansarea tombolei Super Premii la Cartela Vodafone  si premiaza utilizatorii actuali sau potentiali ai cartelelor prepaid.

Pentru orice activare de Cartela Vodafone sau pentru reincarcarea uneia existente cu cel putin 3 euro credit pana pe 18 septembrie a.c., clientii Vodafone vor avea sansa de a castiga unul dintre cele peste 200 de premii puse la dispozitie printr-o tombola dedicata. Extragerile au loc saptamanal, in fiecare zi de luni. Premiile oferite sustin nevoia de mobilitate a utilizatorilor prepaid si dorinta de a ramane conectati cu cei dragi, oriunde s-ar afla, si constau in smartphone-uri Honor X8, accesorii inteligente (Oppo Watch Free & Oppo Enco Buds W12) si vouchere de carburant in valoare de 200 lei. Premiul cel mare este un Audi Q2 rosu si va fi oferit in cadrul extragerii din data de 19 septembrie a.c.

Pentru utilizatorii care se porteaza in reteaua Vodafone, sansele de castig sunt de cinci ori mai mari, respectiv de doua ori mai mari pentru cei care aleg sa reincarce Cartela Vodafone folosind aplicatia mobila My Vodafone.

Totodata, clientii noi ai Cartelei Vodafone pot achizitiona Oferta 8 la pret de 5 euro credit, cu beneficiile incluse in prima luna, acces in aplicatia Vodafone TV Go, minute catre Spania, Italia, Germania, Marea Britanie si Republica Moldova si mii de MB trafic de date. Aplicatia mobila Vodafone TV Go ofera acces nelimitat la peste 40 de canale TV, emisiuni si filme.

Mai multe detalii despre ofertele prepaid sunt disponibile accesand: https://www.vodafone.ro/cartela-vodafone.

Despre Vodafone

Unica prin amploarea sa, ca cea mai mare companie de telecomunicatii si tehnologie din Europa si Africa, Vodafone transforma modul in care traim si lucram prin inovatie, tehnologie, conexiuni, platforme, produse si servicii.

Vodafone opereaza retele mobile si fixe in 21 de tari si colaboreaza cu retele mobile in alte 48 de tari. La 30 iunie 2022, aveam peste 300 de milioane de utilizatori de servicii mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix si peste 22 de milioane de clienti ai serviciilor TV. Vodafone este lider mondial in domeniul IoT (Internet of Things), conectand peste 160 de milioane de dispozitive si platforme.

Am revolutionat segmentul fintech din Africa prin M-Pesa, serviciu care aniverseaza 15 ani in 2022. Este cea mai mare platforma fintech din regiune si ofera acces la servicii financiare unui numar de peste 50 de milioane de oameni intr-un mod sigur, accesibil si convenabil.

Misiunea noastra este sa „conectam pentru un viitor mai bun”, folosind tehnologia pentru a imbunatati vietile, pentru a digitaliza sectoare critice ale economiei si pentru a facilita o societate digitala incluziva si sustenabila.

Ne-am angajat sa reducem impactul companiei asupra mediului, astfel incat sa putem atinge net zero al emisiilor din intreg lantul nostru valoric pana in 2040, ajutandu-ne in acelasi timp clientii sa isi reduca propriile emisii de carbon cu 350 milioane de tone pana in 2030. Facem pasi importanti in reducerea deseurilor rezultate din dispozitivele mobile si in atingerea obiectivului de a reutiliza, revinde sau recicla 100% din echipamentele noastre de retea care devin redundante.

Credem in puterea conectarii si in servicii digitale pentru a imbunatati societatea si economiile, lucrand alaturi de guverne pentru a digitaliza sanatatea, educatia si agricultura si pentru a crea orase mai curate si mai sigure. Produsele si serviciile noastre sprijina digitalizarea afacerilor, in special a intreprinderilor mici si mijlocii (IMM-uri).

Strategia noastra de incluziune urmareste ca nimeni sa nu fie lasat in urma asigurand conectare, dobandirea de abilitati digitale si dezvoltarea de produse si servicii relevante, care faciliteaza accesul la educatie, sanatate si finante. Ne-am angajat, de asemenea, sa dezvoltam o forta de munca diversa si incluziva, care sa reflecte clientii si societatile in care activam.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com, urmariti-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectati-va cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

Autori

foto
VODAFONE ROMANIA SA