loader
Vodafone devine one stop shop de tehnologie si servicii, prin EasyTech

Vodafone devine one stop shop de tehnologie si servicii, prin EasyTech

Odata cu introducerea platformei comerciale EasyTech, transformarea Vodafone dintr-un operator de servicii de comunicatii electronice intr-o companie de tehnologie se concretizeaza si in aria de retail si vine ca raspuns la nevoile in continua schimbare ale clientilor

• Pentru prima data in Romania, Vodafone ofera asigurare gratuita pentru ecranul smartphone-urilor

• Noi game de produse IoT si gadgeturi devin disponibile in magazinele Vodafone, iar clientii vor beneficia si de servicii precum consultanta, buyback sau plata in rate

Vodafone lanseaza platforma comerciala EasyTech, care aduce o gama extinsa de produse atat in magazinul online, cat si in magazinele fizice, cu noi dispozitive, de la electronice si electrocasnice mici, la gadgeturi si solutii IoT, dar si noi servicii, in completarea pachetelor de comunicatii convergente existente.

Astfel, clientii vor putea testa si achizitiona direct din magazin sau de pe Vodafone.ro/easytech de la televizoare, la produse audio, tablete, ceasuri inteligente si dispozitive conectate pentru locuinta, dar si trotinete electrice, purificatoare de aer, aspiratoare robot, sisteme Wi-Fi Mesh, accesorii, disponibile intr-o gama variata de pachete de servicii.

Pentru prima data, clientii vor putea opta pentru numarul de rate dorit, un beneficiu disponibil in exclusivitate la Vodafone (inainte existand doar optiunea de 24 luni). Smartphone-urile, gadgeturile si produsele IoT vor putea fi achizitionate la abonament in 6, 12, 18, 24 sau 36 de rate, fara dobanda, indiferent de dispozitivul ales sau de tipul de abonament mobil.

Totodata, Vodafone completeaza serviciile de comunicatii convergente cu unele noi, precum asigurarea ecranului, consultanta in magazine si buyback. Astfel, pentru clientii care isi doresc un smartphone nou, Vodafone pune la dispozitie serviciul buyback, prin care isi pot inlocui dispozitivul vechi cu unul nou, cu o reducere mai avantajoasa la noua achizitie. Telefoanele inteligente (smartphone) vor avea inclusa asigurarea de ecran, cu o inlocuire de ecran in primele 12 luni de la achizitie, pentru clientii noi care opteaza pentru un abonament incepand cu RED12 si pentru clientii existenti conform conditiilor campaniei.

Noile game de produse vor fi disponibile in magazinele fizice si online, clientii beneficiind de consultanta din partea expertilor Vodafone atat in alegerea celui mai potrivit model de dispozitiv sau serviciu, cat si de consultanta tehnica, in domeniul securitatii cibernetice si service pentru dispozitive, disponibile direct in magazin.

Odata cu introducerea platformei comerciale EasyTech, transformarea Vodafone dintr-un operator de servicii de comunicatii electronice intr-o companie de tehnologie se concretizeaza si in aria de retail si vine ca raspuns la nevoile in continua schimbare ale clientilor. Digitalizarea accelerata din ultimii doi ani a influentat profilul consumatorilor, acum mult mai orientati catre solutii integrate, constand in dispozitive plus servicii, perfect adaptate nevoilor individuale, dar si ale familiei si avand flexibilitate maxima la plata. Vodafone raspunde acestor nevoi, devenind partenerul de tehnologie pe care clientii se pot baza, atat acasa, cat si la birou”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director, Vodafone Romania.

Lansarea  EasyTech este sustinuta de o campanie de comunicare integrata, ce va rula pe TV, in cinema, la radio, outdoor, digital, social media si in magazine sub sloganul: „Ai maxim de tehnologie cu Vodafone EasyTech! Flexibilitate, cu rate si servicii cum vrei tu”. Mai multe informatii si detalii legate de pret pentru produsele si serviciile Vodafone sunt disponibile aici: www.vodafone.ro/easytech.

Despre Vodafone

Vodafone este o companie lider in domeniul telecomunicatiilor in Europa si Africa. Misiunea noastra este sa „conectam pentru un viitor mai bun” care permite o societate digitala incluziva si durabila. Experienta si prezenta noastra extinsa ne ofera oportunitatea unica de a sustine schimbarea pozitiva pentru societate. Retelele noastre mentin familiile, prietenii, afacerile si guvernele conectate – asa cum a fost demonstrate clar in cazul Covid-19 - si avem un rol esential in mentinerea functionarii economiilor si a sectoarelor critice, precum educatia si asistenta medicala.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile si fixe in Europa si cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. Platforma noastra de tehnologie M-Pesa permite, in Africa, unui numar de peste 50 de milioane de oameni sa beneficieze de acces la plati mobile si servicii financiare. Operam retele mobile si fixe in 21 de tari si 49 de retele mobile partenere. La 30 iunie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienti ai serviciilor TV si peste 130 milioane de dispozitive IoT conectate.

Sustinem diversitatea si incluziunea prin politicile noastre de maternitate si concediu parental, prin furnizarea de oportunitati multiple de dezvoltare femeilor cu ajutorul conexiunilor mobile si fixe, precum si prin imbunatatirea accesului la educatie si abilitati digitale pentru femei si pentru societate, in general. Apreciem si tratam cu respect toate persoanele, indiferent de rasa, etnie, dizabilitate, varsta, orientare sexuala, identitate de gen, credinta, cultura sau religie.

Totodata, Vodafone ia masuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera cu 50% pana in 2025, pana la net zero pana in 2040, prin achizitia de 100% energie electrica din surse regenerabile pana in 2025 si pana in iulie 2021 in Europa, reutilizand, revanzand sau recicland 100% din echipamentele noastre de retea care devin redundante.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com, urmariti-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectati-va cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

Autori

foto
VODAFONE ROMANIA SA