loader
Vlad Hutanu a fost numit Country Head Ad Interim Takeda Romania

Vlad Hutanu a fost numit Country Head Ad Interim Takeda Romania

Vlad va deveni membru al echipei de conducere Takeda Europa de Est si va fi locat in Romania

Compania farmaceutica Takeda a anuntat astazi numirea lui Vlad Hutanu in pozitia de Country Head Ad Interim Takeda Romania incepand cu 17 August 2020. Vlad va deveni membru al echipei de conducere Takeda Europa de Est si va fi locat in Romania.

Jiri Smejkal, Director Takeda Europa de Est, afirma: „Sunt convins ca aceasta numire va continua cu succes munca si colaborarea noastra cu toti partenerii, pentru a putea pune la dispozitia pacientilor romani tratamentele inovatoare din portofoliul Takeda“.

Vlad Hutanu s-a alaturat Takeda in 2012 ca Sales Manager pentru divizia de spitale si a ocupat in decursul anilor o serie de pozitii de management. In pozitia actuala, cea de Business Unit Head Oncologie, el a avut o contributie semnificativa in a facilita accesul rapid al pacientilor la medicamente inovatoare, precum si la intarirea relatiilor cu comunitatea medicala. Vlad este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie din Targu Mures.

Vlad Hutanu o inlocuieste in acest rol pe Dominika Kovacs, care a luat decizia de a-si continua cariera in afara Takeda. „Vreau cu aceasta ocazie sa-i multumesc Dominikai pentru excelenta contributie in integrarea echipelor Takeda si Shire, facilitand in acelasi timp accesul pacientilor la terapiile inovatoare Takeda“, a adaugat Jiri Smejkal.

 

Takeda (TSE:4502) (NYSE:TAK) este o companie globala, bazata pe valori si orientata pe cercetare-dezvoltare (R&D), lider in domeniul bio-farmaceutic, cu sediul central in Japonia, care aspira la imbunatatirea starii de sanatate si la un viitor mai bun pentru pacienti prin transpunerea stiintei in medicamente inovatoare. Compania Takeda isi concentreaza eforturile de cercetare-dezvoltare in patru arii terapeutice: oncologie, gastro-enterologie, hematologie si boli rare. De asemenea, investim in cercetare-dezvoltare in terapii derivate din plasma si vaccinuri.

Autori

foto
TAKEDA PHARMACEUTICALS SRL