loader
Nova Power & Gas, companie din grupul E-INFRA, dezvolta o retea de gaze naturale in Huedin, judetul Cluj, cu o investitie de 8,5 milioane de lei

Nova Power & Gas, companie din grupul E-INFRA, dezvolta o retea de gaze naturale in Huedin, judetul Cluj, cu o investitie de 8,5 milioane de lei

Lungimea totala a retelelor de distributie a gazelor naturale ce vor fi dezvoltate in Huedin este de 34,5 kilometri, iar reteaua va deservi cei peste 9.000 de locuitori ai orasului

Nova Power & Gas, companie membra a grupului E-INFRA, dezvolta reteaua de gaze din oraaul Huedin, judetul Cluj. Proiectul, in valoare de 8,5 milioane de lei, continua strategia grupului E-INFRA de a dezvolta infrastructura critica din Romania, prin investitii private in proiectele esentiale de utilitate publica.

Dupa inaugurarea din iunie a retelei de distributie de la Moara, Suceava, am pornit deja un nou proiect pentru dezvoltarea retelei de gaze naturale din Huedin, Cluj. Pentru noi, este un alt proiect care demonstreaza rolul benefic al investitiilor private in utilitatile publice pentru a reduce, pas cu pas, decalajul acoperirii Romaniei cu retelele de gaze naturale inregistrat in raport cu statele din regiune. Cum am anuntat ai anterior, reconfirmam strategia companiei de a investi, ai in anii urmatori, in noi concesiuni de gaz”, declara Mircea Bica, CEO Nova Power & Gas.

Lungimea totala a retelelor de distributie a gazelor naturale ce vor fi dezvoltate in Huedin este de 34,5 kilometri, iar reteaua va deservi cei peste 9.000 de locuitori ai orasului.

Investitia totala Nova Power & Gas in proiect, care cuprinde conducta de racord de inalta presiune, statia de reglare masurare-predare Huedin ai infiintarea retelei locale de distributie, se va ridica la 8,5 milioane lei.

Nova Power & Gas detine concesiuni de gaze ai in Campulung Moldovenesc, municipiul Vatra Dornei ai comuna Sadova (Suceva), ai municipiul Stei (Bihor). Recent, compania a inaugurat ai o retea de gaze naturale in comuna Moara, judetul Suceava, in urma unei Investitii de 6 milioane de lei.

Grupul E-INFRA mai detine o concesiune in Bucureati, pentru reteaua metropolitana de fibra optica Netcity, alaturi de o retea nationala proprie de fibra optica ai mai multe parcuri fotovoltaice.

Despre Nova Power & Gas

Companie romaneasca, activa pe piata de energie electrica ai gaze naturale inca din 2007, Nova Power & Gas raspunde nevoilor consumatorilor printr-o oferta completa de servicii de frunizare de energie electrica ai gaze naturale in piata libera.

Nova Power & Gas face parte din E-INFRA, grup de cinci companii active in domeniul infrastructurii de energie ai telecomunicatii, alaturi de Netcity Telecom, Direct One, Electrogrup ai WESEE , cu peste 600 de angajati ai o cifra de afaceri anuala de peste 100 milioane de euro. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.novapg.ro ai www.e-infra.ro.

Autori

foto
NOVA POWER & GAS SRL