loader
Valentin Vasile este noul Director de Marketing Schneider Electric Romania si Republica Moldova

Valentin Vasile este noul Director de Marketing Schneider Electric Romania si Republica Moldova

Venirea lui Valentin pe pozitia de Marketing Director al companiei marcheaza si mai clar orientarea firmei catre a raspunde nevoilor concrete si diverse ale partenerilor

Incepand din luna ianuarie a acestui an, Valentin Vasile ocupa pozitia de Director de Marketing Schneider Electric Romania si Republica Moldova. Numirea lui Valentin este o promovare interna, de pe pozitia sa anterioara de Customer Satisfaction & Quality Business Partner la Schneider Electric Romania, pozitie pe care a ocupat-o timp de trei ani.

Venirea lui Valentin pe pozitia de Marketing Director al companiei marcheaza si mai clar orientarea noastra catre a raspunde nevoilor concrete si diverse ale partenerilor,” a spus Lucian Enaru, Director General Schneider Electric Romania si Republica Moldova. ”Implicarea sa directa in activitati ce tin de imbunatatirea experientei clientilor il pozitioneaza excelent pentru a avea o viziune strategica pragmatica asupra actiunilor si investitiilor de marketing ale companiei. Marketing-ul se formeaza in urma informatiilor primite din piata, iar Valentin poate aduce o contributie pozitiva a modului in care gestionam activitatile de marketing avand in vedere vocea partenerilor.

Valentin a avut, de-a lungul timpului, un rol strategic in organizatie si din pozitia precedenta, el functionand ca un membru cheie al echipei de management, dezvoltand si supervizand implementarea strategiei de calitate a companiei”.

Timp de mai bine de zece ani am ascultat si apoi am reprezentat vocea clientului in interiorul companiei,” a spus Valentin. ”Numirea aceasta nu numai ca ma onoreaza, dar imi permite sa valorific intr-o maniera superioara toata experienta si informatiile pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, in relatie cu partenerii nostri”.

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL