loader
Up Romania si Sezamo, parteneri pentru consum responsabil: Platile cu cardul Up Dejun si Up Cadou, acum disponibile pe platforma Sezamo.ro

Up Romania si Sezamo, parteneri pentru consum responsabil: Platile cu cardul Up Dejun si Up Cadou, acum disponibile pe platforma Sezamo.ro

Beneficiarii cardurilor Up Dejun si Up Cadou pot achizitiona o gama variata de produse alimentare si non-alimentare disponibile pe platforma Sezamo

Prin intermediul acestei colaborari, beneficiarii cardurilor Up Dejun si Up Cadou pot achizitiona o gama variata de produse alimentare si non-alimentare disponibile pe platforma Sezamo. Acestia pot folosi cardul Up Dejun exclusiv pentru achizitionarea de produse alimentare si cardul Up Cadou pentru cumparaturi atat alimentare, cat si non-alimentare.

Parteneriatul dintre cele doua companii subliniaza angajamentul comun pentru promovarea unui stil de viata sanatos si echilibrat. Prin facilitarea platilor cu cardurile de masa Up Dejun si Up Cadou, Sezamo si Up Romania isi propun sa incurajeze clientii sa faca alegeri informate si responsabile in ceea ce priveste achizitiile lor, contribuind astfel la promovarea unui consum responsabil si sustenabil.

"Suntem incantati sa avem alaturi de noi Sezamo in aceasta initiativa. Prin aceasta colaborare, oferim beneficiarilor de carduri Up Dejun si Up Cadou o experienta imbunatatita de cumparaturi online, intr-un mod accesibil si fara efort. Ne dorim sa promovam un stil de viata responsabil si sa facilitam accesul clientilor nostri la produse de calitate, iar parteneri precum Sezamo impartasesc aceleasi valori fundamentale", a declarat Elena Pap, CEO Up Romania.

Plata cu cardurile Up Dejun sau Up Cadou pe site-ul sezamo.ro, sau in aplicatia mobila Sezamo, este disponibila pentru toti utilizatorii beneficiului extrasalarial din Bucuresti si judetul Ilfov.

"Punem la dispozitia clientilor nostri cat mai multe metode de plata, pentru a le spori confortul, iar colaborarea cu Up Romania a venit la momentul potrivit. Astfel, beneficiarii de carduri de masa Up vor putea sa-si faca online toate cumparaturile, fara a mai pierde timp in trafic si prin magazine. Combaterea risipei alimentare este una dintre prioritatile noastre, iar colaborarea cu Up Romania, companie care promoveaza consumul responsabil, marcheaza un pas important in misiunea noastra de a oferi servicii care nu doar imbunatatesc viata clientilor nostri, dar si promoveaza un viitor mai sustenabil", a declarat Cristian Salceanu, CEO Sezamo.

Up Romania si Sezamo isi mentin angajamentul fata de furnizarea de solutii inovatoare si servicii de calitate, in timp ce promoveaza valorile comune de responsabilitate si sustenabilitate. Astfel, Sezamo a ales sa fie partenerul celei de-a doua editii a „Olimpiadei de gatit cu ce ai in frigider” organizata de Up Romania, un eveniment B2B care isi propune sa incurajeze consumul responsabil de alimente si sa lupte impotriva risipei alimentare in comunitatea Up Romania.

Olimpiada de gatit cu ce ai in frigider

Pasionatii de bucatarie din companii precum NHR AGROPARTNERS, M&C BUSINESS, GEBRUDER WEISS, LUGERA, INSTORE POWER PROVIDER, SANOFI ROMANIA, ROMSTAL si TRUST MOTORS au colaborat pentru a promova un stil de viata sanatos si responsabil, iar Sezamo a fost alaturi de ei furnizand produsele necesare pentru preparatele gatite, sustinand astfel eforturile comune de a face o diferenta pozitiva in comunitatea Up Romania.

In urma evenimentului, Up Romania a donat contravaloarea a 700 de mese catre Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor, consolidandu-si angajamentul pentru responsabilitate sociala si sprijinirea comunitatii.

Up isi propune sa ofere clientilor sai nu doar optiuni convenabile de plata, ci si oportunitati de a lua decizii informate si responsabile in ceea ce priveste achizitiile lor zilnice. Acest nou parteneriat marcheaza un nou capitol in misiunea noastra comuna de a contribui la bunastarea si sustenabilitatea comunitatii in care ne desfasuram activitatea.

Despre Grupul Up:

Grupul Up este un grup international si solid. Prezent in peste 30 de tari, Grupul Up isi adapteaza expertiza la specificul local. Zi de zi este alaturi de 29 de milioane de persoane din intreaga lume, prin zeci de marci de produse si servicii.

www.up.coop

Despre Up Romania:

Up Romania face parte din Grupul Up, deserveste peste 25.000 de clienti si peste 800.000 de beneficiari. Cu o prezenta de peste 20 de ani in Romania, compania ofera diverse instrumente de motivare si solutii financiare avantajoase pentru performanta businessului companiilor, printre care se numara produse si servicii pentru salariati, platforma de beneficii flexibile Up MultiBeneficii, solutii digitale interactive de incentivare si recompensare STIM Online, servicii dedicate comerciantilor, precum si solutii personalizate pentru modernizarea sectorului de actiune sociala.

Up MultiBeneficii este solutia Up Romania dedicata companiilor, ce ofera gestionarea eficienta a beneficiilor extrasalariale puse la dispozitia angajatilor. Platforma Up MultiBeneficii prezinta un pachet atractiv de beneficii si oferte speciale ce pot fi alese chiar de catre angajat in functie de nevoile sale, generand un avantaj competitiv pe piata pentru angajator, iar pentru angajat, autonomie si flexibilitate. 

Prin intermediul campaniei „Redefinim Munca”, Up Romania isi propune sa schimbe perspectiva asupra muncii, aducand schimbari semnificative in abordarea acesteia.

Up Romania este certificata Great Place to Work, al doilea an consecutiv in 2023.

Mai multe detalii pe www.upromania.ro.

Aplicatia Up Mobil poate fi descarcata de pe App Store, Google Play sau Huawei AppGallery.

Despre Sezamo:

Sezamo este un supermarket online, parte din grupul european Rohlik, una dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Deja activ in: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) si Germania (Knuspr.de), Rohlik s-a lansat in Romania in 2022, sub brandul Sezamo. Fiind o companie bazata pe tehnologie, Sezamo se angajeaza in favoarea durabilitatii, oferind clientilor optiuni ecologice si sprijinind furnizorii locali. Compania a obtinut statutul de unicorn in 2021 si este in crestere rapida, cu o cifra de afaceri la nivel de grup de aproape 600 de milioane de euro in 2022.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.sezamo.ro

Autori

foto
UP ROMANIA SRL