loader
Up Romania lanseaza Up MultiBeneficii, o platforma de beneficii extrasalariale flexibile

Up Romania lanseaza Up MultiBeneficii, o platforma de beneficii extrasalariale flexibile

Platforma Up MultiBeneficii va permite angajatilor romani sa-si aleaga beneficiile extrasalariale de care vor sa dispuna, in baza unui buget alocat de angajator.

Up Romania lanseaza astazi platforma Up MultiBeneficii, care va permite angajatilor romani sa-si aleaga beneficiile extrasalariale de care vor sa dispuna, in baza unui buget alocat de angajator. Astfel, acestia isi vor putea repartiza singuri sumele alocate pentru diversele tipuri de beneficii care se vor regasi pe platforma, precum carduri de masa, carduri si vouchere cadou, carduri culturale, vouchere de vacanta, abonamente medicale, pensii private, abonamente la sali de sport.

Dezvoltata in Romania, platforma Up MultiBeneficii, in care Up Romania a investit peste 250.000 Euro, permite angajatorilor sa selecteze tipurile de beneficii fixe sau flexibile pe care le pun la dispozitia angajatilor lor, alaturi de posibilitatea accesarii unor oferte speciale, negociate cu partenerii Up in mod exclusiv, din sectoare precum: sanatate, transport, energie, finante si asigurari, marketing, cursuri, IT&C, retail.

Lansarea Up MultiBeneficii este raspunsul Up Romania la nevoia tot mai mare de flexibilitate a angajatilor si angajatorilor, asa cum am masurat si interpretat in urma studiilor realizate in randul clientilor nostri, pe parcursul anului trecut. Angajatii romani isi doresc libertate de alegere in privinta tipului de beneficii extrasalariale acordate de angajator, iar pandemia a contribuit la accelerarea acestei nevoi, intrucat obiceiurile de cumparare si preferintele de consum au traversat schimbari importante. Pentru a veni in intampinarea acestor schimbari, Up Romania a accelerat in directia gasirii de noi solutii care sa le usureze misiunea angajatorilor si sa maximizeze motivarea angajatilor”, a declarat Elena Pap, director general Up Romania si director regional Up Group.

Accesarea platformei Up MultiBeneficii se va face direct de pe Up Online, o platforma cu care clientii, partenerii si utilizatorii Up interactioneaza zilnic.   

Up MultiBeneficii este unul dintre rezultatele accelerarii digitale initiate de Up Romania in 2020, iar miza lansarii acestei platforme este ca in urmatorii  5 ani beneficiile extrasalariale ale angajatilor din companiile multinationale sa fie in proportie de 90% alese direct de angajati”, a mai aratat Elena Pap.

Angajatii care vor dispune de fonduri prin platforma Up MultiBeneficii isi vor putea consuma bugetele alocate nu doar alegand intre diversele beneficii disponibile, ci si acumuland anumite sume pentru achizitia unor beneficii de valoare mai mare.

Anul trecut, Up Romania a venit cu un pachet amplu de solutii digitale pentru utilizatorii si clientii sai, in special pentru accelerarea platilor online si contactless. Printre acestea: Up Mobil, una dintre cele mai apreciate aplicatii de finance din Romania, cu solutie de plata integrata pentru detinatorii de sisteme Android, activarea serviciului Apple Pay pentru detinatorii de dispozitive iOS, parteneriatul cu Netopia Payments pentru comenzi si plati online, parteneriatul cu PaybyFace pentru platile prin recunoastere faciala.

 

 

Autori

foto
UP ROMANIA SRL